| Mamam_IUlian_1985 a întrebat:

Ma macina o intrebare inca de la varsta de 12 ani( in prezent am 15): Care sunt sansele sa fiu considerat un ciudat, sa fiu luat in deradere, sa imi creez o relatie etc daca am sternul infundat. Sunt un tip inteligent( chiar daca intrebarea asta e cam puerila), dragut( parerea mai multor fete), un prieten wow(10\10 persoane cunoscute imi comunica acest lucru) si un tip atletic( impresia mai multor prieteni si a altor fete). O a doua intrebare ar fi: ar trebui sa fiu complexat sau ceva? iar intrebare copilaroasa.

Răspuns Câştigător
| Dugalle a răspuns:

Nu e o intrebare puerila. Esti doar curios de viitor si de o posibilitate a acestuia.

Sansele sunt de la maxim la minim. Depinde ce gandesti si depinde de inteligenta.

Observ ca in ziua de azi inteligenta e prost inteleasa si e atribuita gresit.

| Mamam_IUlian_1985 explică (pentru Dugalle):

Daca sunt olimpic la romana si la matematica pe judet cu rezultate foarte bune, am note bune in simulari, si sunt cam singurul care poate sa duca o conversatie mai elaborata, dar si coerenta, cred ca este totusi inteligenta.

| Dugalle a răspuns (pentru Mamam_IUlian_1985):

Olimpic pe judet nu e cine stie ce doar daca esti pe judetul Ilfov.
Rezultatele academice nu reflecta inteligenta.
Esti singurul care duce o conversatie mai elaborata? Aici e ori educatie si informare ori inteligenta sau poate toate combinate.

2 răspunsuri: