| xcxxx a întrebat:

Ma numesc Alex si am 14 ani.
Cum imi pot da seama daca o fata ma place?
Am o colega care tot ma cicaleste si nu stiu daca ma place sau nu.
Imi ia caietele, mi le mazgaleste, sau scrie ceva pe el, sau i-l coloreaza.
Alteori ma stropeste cu apa, in timpul orelor, si imi Zâmbește, rade cu mine si de mine, dar pe facebook, a postat o poza gen "da like si iti spun cat de drăguț esti" am dat like, dar mi-a spus "75%, nu te supăra"
Dupa părerea voastră ce ziceți?
Întreb din nou Cum pot stii daca o fata ma place?
Funda!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cand o fata iti da atentie, indiferent ce face, nu-ti da atentie de pomana.Cu ceva i-ai atras atentia,poate nici ea nu stie ce vrea de la tine,cert e ca simte nevoia sa-ti fie mereu in preajma,sa ti se bage cumva in suflet,sa fure o bucatica de atentie de la tine.
Cand cineva ti-e indiferent,nu-l vezi,nu te intereseaza ce face,orice s-ar intampla.
Deci,singurul lucru pe care ti-l pot spune e urmatorul:ca sa-ti dea atata atentie,nu-i esti indiferent.
Posibil sa te placa, posibil sa te simpatizeze pur si simplu, posibil sa nu stie nici ea ce vrea cum ti-am spus, dar indiferent sigur nu-i esti.
Logic, nu?

| SpRiTeHeadShoT a răspuns (pentru greece12):

Mam pierdut din prima partelaughing.Ori cum ai dreptate.

| greece12 a răspuns (pentru SpRiTeHeadShoT):

Si GPS-ul nicaieri!
laughing

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pup-o sa ai sa vezi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca te place, ci doar te considera un brieten extrem de bun si ii place sa se distreze impreuna cu tine, stii tu, ca cel mai bun prieten. SUCCES!

| Teardrop a răspuns:

Doar pentru că o fată socializează şi râde cu tine, nu înseamnă neapărat că te place.

| d33a15 a răspuns:

Dupa ce ai spus mai sus, ea a te place, dar nu vrea sa recunoasca.sau cel putin nu vrea sa fie asa directa. daca si tie iti place de ea, vorbeste-i, sigur nu o sa refuze, fi tu mai indraznetwinking

| Tyberyu_Toma_1998 a răspuns:

Te duci si o intrebi

| xcxxx explică:

Odată am facut asta dar mi-a zis NU straight face

| xcxxx explică:

Si am prietena, dar vreau doar sa stiu daca ma place sau nu...

| UserName122132 a răspuns:

Nu te place dar este foarte excitata de tine... happy Din ce ai spus tu mai sus asta se intelegehappy