Buna alex! prima data nu am inteles problema ta, dar am mai citit o data si acum inteleg: uite eu te ajut cum pot la intrebarile tale : intr. 1: in primul rand inaltimea ti-o da Dumnezeu. retete de mancare nu stiu sunt inca adolescenta, dar poti sa mananci dulciuri ) sa nu crezi ca imi bat joc dar am mancat si eu demult cand eram mica foarte mult imi placeau dulciurile si mancam mancam si ma ingrasam.si uitate la master chef sau top chef, acolo poate inveti retetele si iti faci tu de mancare. sper ca te-am ajutat.(apropo, daca nu-ti merge cu dulciurile incearca sucurile):**:*:*
Ma scuzati pentru greselile de exprimare sau ortografie dar robotul am impiedicat sa mai adaug. si, ma rog... vreau sa-mi ziceti ce trebuie sa consum alimente trebuie sa consum zilnic si ce nu si in ce proportie Si as mai vrea sa stiu care e procentul de glucide lipide proteine calciu sunt necesare zilnic si din ce le pot obtine [g] Multumesc!
Pai din cate stiu eu baietii cresc peste varsta de 15 ani... si totusi consulta un medic Doar Dumnezeu ne creste pe toti! Succes!
mihail2003 întreabă: