| Geo42Q a întrebat:

Ma numesc George si am 17 ani.Am si eu o problema...Este vorba despre o fata de care cred ca imi place.Ea e o colega de clasa care din pacate(pentru mine)are iubit.mie-mi place de ea dar nu stiu daca sentimentul este reciproc.Totusi acum ceva timp imi dadea motive sa cred asta,ca de exemplu imi scria pe caiet,,te iubesc x al meu", odata i-am dat ceasul meu pentru 3-4 zile,cand mi l-a dat inapoi pe partea inferioara a cataramei scria initala ei+initiala mea=love.Dupa ce am vazut asta am inceput sa prind mai mult curaj,chiar credeam ca o sa mearga. Vorbeam frecvent cu ea pe facebook pana intr-o zi, din acea zi ea nu mi-a mai raspuns pe facebook.Cu toate astea continua sa vorbeasca cu mine in viata reala. Vorbeam pana acum cand am luat vacanta,unde mi-e cam imposibil sa mai comunic cu ea, din moment ce sta la ceva distanta de mine.
Voi ce credeti? Ma place sau nu? eu sunt cam confuz/...

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Acum trebuie sa astepti noul an scolar. Pana atunci vorbeste cu ea la telefon si pe net, dar fara sa exagerezi...

| OnuOnulică a răspuns:

Mai vorbește cu ea pe facebook și continuă în acest timp. Oricum, indicat ar fi să-i spui sentimentele pe care le ai pentru ea și ai să vezi dacă și ea simte la fel.