| Maryia_Marya_1999 a întrebat:

Ma numesc Maria si vreau sa pun o intrebare..mai mult pentru fetele care au trecut prin asta..deci fetele care stiu raspunsul sa mi-l dea..Acum 2 luni la un baiat ii placea de mine si ma iubea.dar eu iubeam un baiat care nu-l interesa de mnsi totusi eram cu el..mda..acm mie imi place de baiatul carei i placea de mn..si mor cand il vad pe coridorul scolii. spuneti-mi csf pls.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sa te bagi in seama cu el, mare chestie.

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, nu prea ai ce sa faci decat sa accepti realitatea!
Daca el te-a placut si pe tine nu te-a interesat, inseamna ca s-a simtit jignit si rusinat si s-a retras.
Acum cand pretinzi tu ca-l placi, este evident ca nu-l mai interesezi pe baiat, odata ce s-a facut de rahat prima oara, cand l-ai refuzat.
Total de acord cu el, macar are bun simt si a invatat iutem sa nu mai se intoarca, acolo unde a fost respins odata.
Nu-i nimic de facut in cazul asta, doar sa inveti ce nu trebuie sa faci in viata, ca sa nu mai plangi dupa ce prima oara respingi.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Violleta2022):

Cat priveste iubirea de la varsta asta, nu te speria, ca esti departe de adevar, tu facand confuzie intre simpatie si iubire, doi termeni diferiti.
Dar asa este in copilarie, azi vezi unul si-l placi, maine nu-ti mai place de el, simpatiile si antipatile se instaleaza zilnic.

| GazzaRecordsRo a răspuns:

Invata putina gramatica, ai probleme...