| Ruki a întrebat:

ma numesc Robert si am o problema destul de serioasa. Am o prietena pe nume Ana, care ea la randul ei are o prietena pe nume Alex. Pana acum 3 saptamani erau foarte bune prietene, insa eu si Ana am avut multe motive sa credem ca Alex ar fi "pe invers" (orientari sexuale spre o persoana de acelasi sex) deoarece se cam dadea la Ana. Cand Alex a aflat despre ceea ce credeam noi, s-a suparat foarte tare pe amandoi si a incheiat orice relatie cu noi. Acum Ana este deprimata deoarece ii pare foarte rau ca Alex este suparata pe ea. Pentru Ana, Alex era ca o sora. (nu stim cum era Ana pentru Alex). Este foarte trista, i s-a recomandat sa incerce sa o evite (dupa multe incercari de a isi cere scuze si a se impaca esuate) si sa "o scoata de la inima", insa ii este aproape imposibil. Orice face o duce cu gandul la Alex. Intrebarea mea este daca a mai trecut cineva printr-o astfel de problema si ce am putea face? Sau orice idee cat mai buna, serioasa si detaliata. Sper ca ati inteles problema si ca ne puteti ajuta. Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Ati jignit-o de aceea a procedat asa... poate ca e asa, fiecare are dreptul sa aleaga nu? stiti cum se zice...indiferent de sex, religie etc. Ar fi bine sa incerce sa-i faca o surpriza placuta, ceva ce isi doreste ea de mai mult timp, sa o faca sa vada ca-i pasa de ea, ca ceea ce s-a intamplat a fost o gluma proasta! trebuie sa o faceti sa ierte, sa vorbiti cu ea e singurul lucru palpabil de facut! Multa bafta!

1 răspuns:
| Ruki explică:

Iti multumesc pentru ajutor. E adevarat, am jignit-o. O sa incercam sa facem cum ai spus tu. Sper sa functioneze. Deoarece este un raspuns detsul de bun, uite funda