Off, îmi pare tare rau. in generala și eu la fel eram. in a 5-a și a 6-a aveam numai 5, 7 rar câte un 9. Niciun 10 nu am avut. Dar in a 7-a am avut numai 10, deși eu eram praf la matematica, abia dacă știam ceva. In a 8-a la fel am revenit la 5, 6, 7. crede mă ca depinde și de profesori, la fel și eu eram. mă ofticam când vedeam ca unii profesorii pun note de 9, 10 din "greșeală" altor copii când trebuia sa le pună altora. dar crede mă ca, nici nu ar trebui sa te intereseze notele astea. Invata pentru tine. Asta e cel mai important. Crede mă. Acum sunt la liceu și nu mai vânez note doar ca sa le arat părinților in carnet numai note de 10 și 9. Acum dacă iau și un 6 dar stiu ca mi-a rămas ceva in cap este bine. Și in legătura cu pregătirea am pățit și eu ceva asemanator. mergeam de 6 ori pe săptămâna. Dădeam 90 lei pe 3 ore. Era foarte obositor și costisitor iar eu nu puteam înțelege nimic, de aia am luat și 6, 25 in examen. Așa ca invata pentru tine, nu mai invata doar de dragul notei. Și vorbește cu mama ta sa nu te mai compare cu alții sau notele tale sa le compare cu alții. Tu ești special și diferit și sigur ești extrem de bun la ceva unde acei copii cu note mari sigur nu sunt?