Bună.
Trebuie prima dată să ai încredere în tine şi să treci peste ce a fost cu aia. Las-o naibii. Unele fete sunt dezgustătoare, iar altele minunate. Şi eu sunt fată şi na, fiecare cu gusturile ei.
Ia-o uşor cu ele. Nu mai recunoaşte sentimentele aşa uşor.
Din toate astea nereuşite avem de învăţat câte ceva.
Începi prin a întreba ce face, cunoaşteţi-vă mai bine, împrieteniţi-vă, vezi ce fel de persoană e, surprinde-o în diferite ipostaze, află de cine îi place (vei afla ce simte dacă o să vă înţelegeţi foarte bine, dar ar putea să nu recunoască pentru că şi ea te-ar putea plăcea, depinde acum) şi vezi ce e de făcut.
Interesează-te de ele si nu mai pune botul la tot.
Eu zic că precauţia e importantă si atenţia+cunoaşterea.
Trebuie să scapi cumva de timiditate prin exerciţiu. Dacă tu spui că eşti timid, te obişnuieşti cu lucrul ăsta şi aşa trebuie să schimbi placa. Laşi timiditatea şi încerci într-un mod drăguţ şi obişnuit să comunici cu ele.
Eu sper că te-am ajutat măcar puţin.
Am trecut de mult peste aia. dar faza e ca pur și simplu nu pot vorbi cu fetele... eram așa mai de la început dar faza aia a accentuat mai mult timiditatea mea... deci practic ma blochez când vorbesc cu o fata... răspund strict la ce mă întreabă nu pot sa port o discuție cu o fata chiar nu știu ce sa vorbesc cu ea. Mai ales dacă e o fata cu care n-am mai vorbit, situație în care mă aflu acum deoarece as vrea sa mă împrietenesc cu o fata și pur și simplu nu știu cum sa ma bag i seama cu ea...
Da iti ia ceva timp pana iti iese pers respectiva din cap.mai ales ca o vezi si de zi la scoala. atata timp cat o pers te cunoaste e cam greu sa te imprietenesti cu ea.iar ceea ce face ea cu tine nu mertia sa sa iti strofoci timpul cu ea mai bine cauta pe altcineva