Fi tu însuți, dar mai lăsa din timiditate. Iar acum, impresia care și-o formează cineva despre tine depinde de caracterul acelei persoane. Spre exemplu eu apreciez umorul, inteligenta, sinceritatea. Fiecare are concepte diferite. Dar nu îți face griji, totul va fi bine! Încearcă sa faci cunoștință cu cat mai multi colegi si sa găsiți subiecte comune de povestit. Așa va veți cunoaște mai bine. Nu stiu despre ce "botez" e vorba, la mine la liceu nu erau "tradiții" legate de boboci, dar nu te teme, te descurci tu! Mult succes!
Daca te comporti civilizat, in timp o sa vezi ca cei ca tine o sa te bage in seama.
Insa nu in fiecare liceu sunt doar oameni de treaba, o sa dai si de jeguri ale societati, cu aia nu te bagi in seama ca sa nu te influenteze si pe tine.
De obicei persoana aia care nu comenteaza si se compoarta bine, este privita bine!
NU EXISTA VREUN BOTEZ!
Am auzit asta de multe ori deja...
Da, exista persoane care se iau de cei timizi * si eu am fost o victima * dar atata timp cat ii ignori si nu pui la suflet ce auzi atunci o sa fii ok.
Saluta-ti colegii si incearca sa discuti cu 1-2. Stai pe langa colegi si fii deschis la discutii dar nu uita sa lasi din timiditate.
Cere-le parintilor niste bani de buzunar daca nu ai deja. Daca spune vreun coleg sa mergeti la suc in prima zi atunci mergi si ii cunosti mai bine.
Nu fii timid! Nu lasa capul in jos daca se apropie asa-zisii "batausi" de tine.
Aia nu o sa te loveasca, doar o sa te ameninte/sperie! Multi se sperie ca o sa fie batuti dar foarte putini patesc asta. De ce?
Pentru ca foarte multe persoane se tem de exmatriculare *duh*.
Fii tu insuti dar mentine contactul vizual. Asta ar trebui sa te ajute.
Daca nu poti pastra contactul vizual atunci uita-te la sprancene. O sa dai impresia ca ii privesti in ochi.
Stai linistit, o sa fie bine atata timp cat nu te inchizi intr-o "carcasa protectoare" asa cum fac anumiti timizi.
Succes!