| AN0N1M192837 a întrebat:

Ma puteti ajuta cum sa recastig sansele unei fete la care i-am scris pe mess si nu a decurs totul chiar cum trebuia? Fata e mai mare ca mine. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| CosminCD a răspuns:

Salut! Trebuie să fi conștient că recâștigarea „inimii" unei fete este dificilă. Nu știu care a fost problema (problemele) pentru care nu a decurs totul cum trebuia, dar cred că tu ar trebui să știi cel mai bine. Uite ce aș face eu: aș analiza foarte bine aspectele care nu au decurs bine atunci, aș încerca să văd ce am făcut eu grești, aș încerca să nu port măști și să demonstrez că vreau ca lucrurile să decurgă mai bine. În plus, i-aș demonstra că nu vreau să renunț la ea și că îmi pasă de ea. Și încă ceva - conversațiile pe mess nu ajută. Lucrurile importante nu se discută nici la telefon, nici pe net, ci față în față. Deci i-ați inima-n dinți (pregătește-te psihic) și vorbește cu ea față în față (nu pe grabă și în momente necorespunzătoare). Asta e opinia mea. Succes!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu a decurs cum trebuia, de ce sa-ti mai bati capul? nu te poti impaca cu conceptia asta ca ai fost respins? (daca te-a respins), e mai mare las-o sa fie cu persoane de varsta ei, nu mai am ce sa zic.

| Adry05 a răspuns:

Daca deja le-ai pierdut e dusa treaba. Oricum sunt rare sansele cand o fata mai mare se uita la unul mai mic si daca sunt, baiatul ala trebuie sa faca sa nu vezi/simti diferenta de varsta.