anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma puteti ajuta si pe mine?
"Cea mai buna prietena a mea" a venit vineri din Spania. Ne-am cunoscut vara trecuta, si pe tot parcursul anului am vorbit mereu. Imi spunea ca abia asteapta sa ne vedem, si mereu imi spunea ca ma iubeste. Vineri noi aveam festivitatea. Mi-a spus ca va veni cu mine si cateva prietene la pizza. Da, sigur. Ne-a lasat pentru un prieten de-al ei. Apoi mi-a spus in acea seara ca abia asteapta sa iesim, si ca o sa ma sune ea. A doua si a treia zi, nu m-a sunat, a spus ca a stat in casa dar mi-a spus mai multa lume ca a iesit cu cateva prietene. M-am intalnit cu ea intr-o seara si a venit la mine, m-a luat in brate s-a uitat la mine si m-a intrebat daca is suparata pe ea. Eu am zis ca nu. In acea seara mi-a spus pe messenger ca nu vrea sa ma piarda etc. Astazi i-am spus pe messenger tot ce cred, si se vede ca nu ii mai pasa. straight face Am spus ca mereu o parte din mine ii ea, ca nu are cum sa ma piarda, dar eu cred ca am pierduto deja. Nu mi-a spus nimic. La sfarit i-am spus ca sa o lasam asa, si sa se distreze vara asta. Nu stiu daca am procedat bine, dar mie nu-mi place sa fiu mintita, si as vrea sa cer parerea voastra...E bine ce am facut? De cand i-am spus asta plang incontinu. Daca nu, ce sa fac? sad
Funda...

Răspuns Câştigător
| fluture156 a răspuns:

Iti zic doar atat: nimeni nu merita de te minta sau ale lucruri, asta inseamna ca nu iti este prieten. Nu lasa pe nimeni sa iti faca asta. De obicei tu esti cu faţa, iar asa-zişii "prieteni" sunt cu spatele. Iti spun din propria experienta, chiar acum trec prin aceste momente in care cea mai buna prietena ma tradeaza. Sper sa iti gasesti echilibrul.

2 răspunsuri:
| BiancaGeorgya a răspuns:

Mai vorbiti odata si poate va impacati.

| lalalawhatever a răspuns:

Poate pur si simplu nu si-a dat seama ce a facut... poate nu a reusit sa se intalneasca cu toti desi nu e chiar frumos ceea ce a facut ea dar na...