Nu conteaza ca ai 15 ani si n-ai avut niciodata o iubita... Puteai sa ai si 17 si 18 si 19 si 27 ca tot nu conta Cand vrei sa ai o relatie, nu e asa...de dragul de a spune "Uite,mah,am si eu iubita!". Trebuie sa fii sigur pe tine si sa gasesti,in primul rand,persoana potrivita.
Ca sa ii atragi atentia fetei,stai pe langa ea mai mult,intreab-o despre muzica,filme,ceea ce-i place...
Nici cum arati nu conteaza. Daca o fata o sa se indragosteasca de tine, o va face pentru caracterul tau, pentru modul in care te comporti cu ea, pentru ceea ce esti tu, nu pentru aspectul tau fizic.Fa-o sa se simta bine alaturi de tine.Asta conteaza.
Succes.
Cred ca ar trebui sa stii ca viata este mult mai complicata decat crezi, asta o sa te ajute sa-ti iei viata in primire si pe parcurs sa stii ca in viata cand iti place de cineva, trebuie sa ajungi si sa o iubesti pe acea persoana, nu-i destul doar atat si deci sa nu gresesti in alegerile tale, cred ca nu ar strica deloc sa incerci sa vb cu ea; varsta nu conteaza
Am mai auzit ca varsta nu conteaza etc dar nu prea stiu de unde sa incep eu nu doar o plac o iubesc foarte mult dar nu stiu cum sa incep
ale0409 întreabă: