anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma simt cam stupid sa pun intrebarea asta dar am 15 ani si n-am avut niciodata o iubita... poate din faptul ca nu sunt chiar asa de atragator si am cateva cosuri...dar imi place foarte mult de o fata ea ii mai mare de cat mine cu 8 luni nu ma prea descurc sa vorbesc cu fetele si as vrea niste sfaturi cum as putea sa o fac sa-i placa de mine chiar daca nu sunt de nasul ei dar fara sfaturi de genul fii tu insuti etc pentru ca nu merge ea nu ma prea baga in seama cand ne vedem ma saluta apoi intra la ea in casa suntem vecini va rog dati-mi niste sfaturi

Răspuns Câştigător
| XBrunetteX a răspuns:

Nu conteaza ca ai 15 ani si n-ai avut niciodata o iubita... Puteai sa ai si 17 si 18 si 19 si 27 ca tot nu conta straight face Cand vrei sa ai o relatie, nu e asa...de dragul de a spune "Uite,mah,am si eu iubita!". Trebuie sa fii sigur pe tine si sa gasesti,in primul rand,persoana potrivita.

Ca sa ii atragi atentia fetei,stai pe langa ea mai mult,intreab-o despre muzica,filme,ceea ce-i place...
Nici cum arati nu conteaza. Daca o fata o sa se indragosteasca de tine, o va face pentru caracterul tau, pentru modul in care te comporti cu ea, pentru ceea ce esti tu, nu pentru aspectul tau fizic.Fa-o sa se simta bine alaturi de tine.Asta conteaza.

Succes.

2 răspunsuri:
| PrettyLigiaAnka a răspuns:

Cred ca ar trebui sa stii ca viata este mult mai complicata decat crezi, asta o sa te ajute sa-ti iei viata in primire si pe parcurs sa stii ca in viata cand iti place de cineva, trebuie sa ajungi si sa o iubesti pe acea persoana, nu-i destul doar atat si deci sa nu gresesti in alegerile tale, cred ca nu ar strica deloc sa incerci sa vb cu ea; varsta nu conteaza

| HaZaRd77 a răspuns (pentru PrettyLigiaAnka):

Am mai auzit ca varsta nu conteaza etc dar nu prea stiu de unde sa incep eu nu doar o plac o iubesc foarte mult dar nu stiu cum sa incep