Poate te place, poate nu. Important este sa ii spui pentru ca dacă nu o faci acum ți-o va lua altul înainte. Chiar dacă te place, fetele sunt timide și le place ca băieții sa facă primul pas. Ii poți scrie un mesaj prin care ii spui ca ai ceva important de spus și după aceea ii spui pur și simplu "Te iubesc". Dacă nu o sa ii spui niciodată vei rămâne cu impresia "oare ce ar fi fost dacă?". +Am citit acum câteva zile un articol în care spunea ca fetele nu intra în contact vizual cu persoanele pe care le iubesc. Și asa si este?
Btw sper ca te-am ajutat
Poate te place,incearca sa vorbesti cu ea dar cand sunteti amandoi singuri ca sa nu aveti emotii,intreab-o simplu daca vrea sa iasa cu tine si atat,daca accepta exista o sansa sa ai o relatie cu ea dar asta nu inseamna neaparat ca daca ai invitat-o undeva o sa iti sara in brate automat,trebuie sa o faci sa zambeasca, sa rada, sa vorbesti deschis cu ea daca te refuza inseamna ca nu e interesata.
Sa nu pari vreun disperat cand te intalnesti cu ea, altfel o sa te refuze, trebuie sa fi mai calm.
Nu stiu daca sfatul meu te-a facut sa prinzi curaj dar sper ca te-am ajutat.
Bafta!
Poate te place poate nu te place doar ea stie acest lucru. Incearca sa te apropii de ea mai mult, sa intri in conversatie cu ea si sa o intrebi diferite lucruri, porpunei sa va intalniti undeva sa beti un suc etc.
VulpeaDinUmbra întreabă: