| WildHorse a întrebat:

ma simt groaznic si am nevoie de ajutorul vostru urgent nu stiu ce sa ma fac.Deci eu joc un joc si am inceput sa plac pe un tip super de treaba.De curand am aflat ca o fata din joc care o cunosc e emo si si-a taiat venele si noi de pe joc ii spunem Alex de la Alexandra.Asa am crezut eu dar azi am aflat ca de fapt acea Alex e tipul asta care imi place si nu stiu ce sa fac...ma simt groaznic...imi vine greu sa cred ca mi-a placut atata timp de el si poate inima imi spune sa il plac dar capul ma intreaba cum sa plac un emo? ajutati-ma va roooog!

3 răspunsuri:
| AddictedToLife a răspuns:

Uneori indiferent de ce ne spune capul, noi actionam cu inima.Asta se intampla, in general, si cand iti place de cineva.In mod normal ti-as spune ca orice om are defectele lui si ca nu trebuie sa-ti pese atat de mult de ele si sa bagi in seama calitatile, dar acest tip isi taie singur venele.El ar fi cu siguranta o influenta extrem de rea pentru tine.Indiferent de problemele pe care un om le intampina autoranirea si sinuciderea nu sunt solutii pentru eliminarea durerii sufletesti.Doar oamenii bolnavi le considera o rezolvare, dar, asa cum am spus, in realitate ele nu sunt.In concluzie:Uita-l pe acest tip, fa ce-ti spune creierul.Incearca sa gasesti pe alticineva.Fiecare isi are perechea, iar daca uneori dureaza putin mai mult s-o gasim asta nu inseamna sa disperam.winking

| Alyna36 a răspuns:

Eu cred ca in dragoste interesele si virsta nu conteaza. Poate el daca te va intilni pe tine va renunta la ideia asta de a fi emo, si cine stie poate va vi sa primi ceva!

| Surrender434 a răspuns:

Nu esti cumva 'Stefi'? Sau cine esti?