| Zapacitu10 a întrebat:

mai de mult m-am indragostit de o fata din clasa mea, vorbeam mult in ore atunci, ne aratam poze funny de pe Facebook si alte chestii. Dupa am inceput sa vorbim pe Facebook, vara asta cel mai mult, am aflat ce filme ii plac, muzica si am incercat sa-mi placa si mie.Acum dupa ce a inceput iar scoala abia daca mai vorbim in clasa, parca am devenit obsedat de ea si tot simt ca trebuie sa-i spun si sa o las.Tot o iubesc dar simt ca nu mai am sanse de loc si ca trebuie sa ii spun. Ce ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

De ce ai "incerca" sa iti placa ceea ce ii place si ei? Incerci sa fii compatibil de fapt cu o persoana ce nu prea are nimic in comun cu tine... Daca ea nu iti arata interes, cred ca ar trebui sa o lasi in pace. Trebuie sa faci diferenta intre obsesie si iubire.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles o iota din ce spui..."am devenit obsedat de ea si tot simt ca trebuei sa-i spun si sa o las.ot o iubesc dar simt ca nu mai am sanse de loc si ca trebuie sa ii spun"
Ce inseamna asta?
Cine ti-a luat sansele, ce vrei sa-i spui, ti-a dat ea papucii sau vrei tu sa-i dai papucii, daca tot o iubesti si esti obsedat de ea, de ce nu mai ai sanse?
Mai omule, vorbeste clar si raspicat, ca nu am inteles nimic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu doar spune-i ceea ce simti, omul e imprevizibil s-ar putea sa-ti impartaseasca sentimentele ( putin probabil ) sau nu. totul depinde de tine orice ai face o sa trebuiasca sa afle. probabil s-a plictisit de tine