| DanielGeorgeGD94 a întrebat:

mai e putin si aflu la ce liceu intru si naa, colegi noi, lume noua, cum as putea sa ma imprietenesc repede cu ei?

10 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Daca incerci sa te imprietenesti repede (daca incerci sa te bagi cu toti in seama aiurea inca din primele zile si mai faci si alte asemenea chestii), s-ar putea sa isi faca o parere proasta despre tine. Lasa timpul sa rezolve problema asta. Stand in clasa, usor usor vei incepe sa vorbesti cu cate un coleg, apoi cu al doilea si tot asa. Eu tin minte ca de abia dupa un semestru incepusem sa ma simt mai ok in preajma colegilor. Dupa aceea, cu trecerea anilor, m-am imprietenit cu toti si am pastrat legatura.

| PainTech a răspuns:

Da-le bomboane.
Glumesc, glumesc. Fi prietenos cu ei. Socializeaza. Daca nu stii cum sa faci asta te poate ajuta urmatorul videoclip. Are si gameplay pe fundal sa nu te plictisesti :
https://www.youtube.com/......tps?/watch
Pentru a scapa de intro treci direct la minutul 1

| NH4OH a răspuns:

Dacă nu știi să te împrietenești cu lumea, e grav.
O să te lași dus de val, oricum. o să trebuiască să stai cu cineva în bancă și să faci cunoștință cu ei, e logic lucrul ăsta. Nu o să stați ca plăcintele în bancă tot anul.

| GoldandSilver a răspuns:

Zambeste, fii tu insuti, incearca sa te imprietenesti cu toti, dar ai grija ca oricum la un moment dat unii colegi o sa-si arate fata lor adevarata si o sa te raneasca faptul ca nu vei mai avea o relatie de prietenie asa cum te asteptai. Sunt sigur ca o sa fie totul bine!

| lovecats123 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi priblemă anul trecut. Stii ce am facut? Imediat dupa ce s-a facut repartizarea pe lucru si profil am facut un grup pe facebook cu toate persoanele de pe lista(edu) pe care le-am gasit. Mai târziu am facut si un grup pe wapp. Recunosc ca incepusem sa vorbesc in in privat cu cativa, deja imi programasem cu cine sa stau. Stii cum e! Nu trebuie sa incerci sa fii prieten cu toti ci fixeaza-ti tinta si imprieteneste -te doar cu cei care te asemeni. Si astfel deja ne cunosteam cat de cat, plus ca am organizat odata si o intalnire cu ei. Primul semestru toti o sa fie mai timizi. Nu o sa isi arate adevărat a personalitate fiindca interesul lor e sa arate doar partile bune si sa isi Faca prieteni. Primele luni sunt decisive, te cunosti cu profii si ti creezi gasca.
Si eu la inceput am fost poate prea buna si mi-am dat seama ca am avut multe de pierdut si am observat ca cu cat esti mai comunicativ si tupeist cu atat devi mai placut, mai popular.

| lovecats123 a răspuns:

Problema, liceu, cu* sorry... tastatura happy

| Assassina a răspuns:

Fii cool ...Fi amabil, de treaba, dar sa nu te lasi manipulat.Cu propria persdonalitate. Uite, citeste si asta:https://www.google.ro/......https?/url

| Ana23234w4 a răspuns:

Incearca sa fii tu insuti,socializeaza,arata-le inca din prima zi cine esti tu cu adevarat,analizeaza-i pe fiecare in parte si vezi ce preferinte, hobby-uri, personalitati au, in asa fel incat sa te poti apropia de ei, sa aveti subiecte in comun.....Fii optimist,relaxat, ofera-le ajutor atunci cand au nevoie, evita conflictele, etc. Nu te stresa, fii calm si bazeaza-te si pe trecerea timpului...La inceput e nevoie de o perioada de acomodare,abia atunci incepeti sa va cunoasteti,atunci se formeaza primele parerei,impresii, atunci e momentul prielnic de a demonstra cine esti cu adevarat, momentul in care le poti castiga prietenia, respectul. Iti urez mult succes, nu-ti fa probleme!winking