Bună! Ce pot să-ți zic, e că așa sunt și eu cu BAC-ul. Dar uite sfatul meu: nu mai fi panicat! Emoțiile te descurajează foarte mult! Știu că e greu, dar încearcă să le stăpânesți. 2. În clasă, fii pe cât posibil atent la ore, și încearcă să pricepi ceva din clasă. Întreabă unde nu știi, pentru că, profesorii sunt conștienți că aveți nevoie de ajutor! Să nu-ți fie teamă să ieși la tablă, pentru că așa înveți! Acasă, încearcă să citești și din carte, și să-ți rezolvi temele, pe cât posibil. Nu mai zic că și munca individuala contează foarte mult! Unde nu știi, roagă niște colegi mai buni să te ajute, sau chiar profesorii. Dacă părinții își permit, du-te la meditații. Învață logic, când înveți, ca să înțelegi, poți să desenezi de exemplu la geometrie figuri, și tot așa. Ia-ți niște culegeri de la librărie, sunt în jur de 20 de lei, și sunt foarte bune, sau, întreabă profii dacă nu fac ei comandă de la editură[primești reducere]. În plus, dacă profesorii te văd atât de interesat, te vor ajuta mult! Rezolvă niște subiecte din anii trecuți! Te pup dulce, și ai grijă de tine! >:d
Multumesc mult de raspuns am sa urmez cum ai spus tu am sa ma stapanesc si sa fiu atent la ore sa lucrez, multumesc mult inca odata si succes la BAC! :* >
Cu plăcere, și merci și eu!