| George789 a întrebat:

Maine fac 21 de ani, ma simt trist din cauza asta, simt cum viata mea trece prea repede iar eu nu fac altceva decat sa muncesc, mai ales din cauza ca eu sunt plecat in afara țării. Ma puteți ajuta? Am nevoie sa stiu cum pot trece peste aceasta stare de tristețe. sad

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Esla a răspuns:

Poti trece peste doar realizand ceva pentru tine.
Facand putin si ceva de folos cu timpul tau liber.
Nemailasand-ul doar sa treaca si tu sa nu te alegi cu nimic de pe urma sa.

Incearca cand ai putin timp liber sa te gandesti la tine, sa te cunosti mai bine. Gandeste-te la ce iti doresti tu. La ce te-ar face pe tine fericit si implinit. Dupa ce ai ajuns la niste concluzii, pune-te pe treaba si incearca sa ajungi la ceea ce tu iti doresti.

La multi ani! happy

6 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Și eu care credeam ca sunt singura care simte asta
Pai cred ca ar trebui sa asculti o melodie bună, și sa te gândești ce ai putea face pentru tine sa simț ca ai realizat ceva, ești tânăr și ai timp sa faci ce îți dorești

| Donsavas a răspuns:

Nu e doar o "stare"
E o boala. Se numeste depresie! Daca era vorba DOAR de tristețe, era ceva trecător si nu mai cereai ajutor. Sfatul meu este să consulti un psihiatru. El se ocupa de bolile psihoemotionale fiindca e medic. Cu tratament, iti vei reveni rapid. Multi înainte si baftă in viata!

| Endoryus a răspuns:

Nu esti in stare sa iti faci prieteni unde muncesti?

| George789 explică (pentru Endoryus):

Prieteni am, nu am zis nimic legat de asta, am spus doar ca timpul meu il petrec la munca mai mult, dar nu asta e problema, ci faptul ca simt cum trece totul foarte rapid.

| Endoryus a răspuns (pentru George789):

Si eu am facut prostia asta pana de recent. Am incetat sa ma mai omor atat cu munca si ies mai mult. Caut pe internet locuri de vizitat in jurul meu. Macar sa vad chestii interesante sau locuri noi. Timpul trece oricum repede dar mai schimb ceva. Vezi poate merge si la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tie nu-ti trebuie o femeie, tie iti trebuie mama sa fie langa tine,
happy