| donnie112 a întrebat:

maine ma intalnesc cu prietena mea si as vrea sa-i iau un cadou, adica ceva simbolic, cu nici o ocazie, doar pentru ca vreau sa-i iau ceva... m-am gandit la un buchet de flori insa e cam mare si nu ar trebui sa vada maica-sa, stie despre relatia noastra insa nu e foarte incantata din diferite motive si nu as vrea sa-o fac pe prietena mea sa-i dea prea multe explicatii. in fine, dati-mi niste exemple de ce as putea sa-i iau, ceva mic, simbolic
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Adryan17 a răspuns:

Fii atent, ai putea sa iei 2 buchete de flori, unul sa il dai mamei ei, ar da bine, zic eu.
Cat despre cadou, sunt niste medalioane, jumatati de inimi. O jumatate de inima sa o porti tu, iar cealalalte o daruiesti ei. Cred ca asta ar fi un cadou simbolic frumos, mai ales ca jumatatea medlionului ei va fi la tine si inverswinking

3 răspunsuri:
| antimulte a răspuns:

O bratara, e ceva discret, o poate purta tot timpul si nu se ofileste si apoi la cos ca florile.

| OnuOnulică a răspuns:

Ce zici de un lantisor sau un colier sau un inel frumos happy
Ceva mai ieftin cred ca ar fi super big grin

| Psihedelic777 a răspuns:

Ai putea sa ii iei ceva brizbrizuri cum ar fi cercelusi braterele chesti mici s azic asa ce le gasesti si in cora, ieftine. Unele sunt chiar dragute