| unk a întrebat:

Maine o sa ma intalnesc cu o fata in parc... Dati-mi si mie catva sfaturi va rog!

Cum sa ii fac o impresie buna despre mine?
Cum sa o fac sa se simta bine?
Cum sa fac sa se indragosteasca de mine?

Va rog dati-mi niste sfaturi utile! MUlTUMESC!

Răspuns Câştigător
| Alexis_3326 a răspuns:

Cum sa faci toate astea? nu face ce a sp mikilooooooooo.s t apuki s vb s nu t mai opresti? nu e bine ca fata s ar km plictisi s nu ar avea s ea okazia s vb.sa i povestesti amintiri din trecut ea o s si puna intrebarea 'si ke mi spui mie? te am intrebat eu?'.fi tu cel d zi cu zi. exact km esti cu prieteni tai.nu te gandi doar l faptul ca vrei s ti iasa totul perfect.gandestete ca esti cu o amica d a ta pur si simplu prin parc si ai sa vz ca o s iasa bine.ca nu o s fi stresat cu faptul ca 'ea e fata cu care vreau s fiu.trebuie s o fac s s simta bine trebuie sa.trebuie sa.' komportate cu ea cum o faci cu amikele tale.fi sincer. fi tu. fa o s rada.glumiti radeti.nu fi stresat si o s vz ca totul o s iasa km vrei u. pune-i intrebarea 'cum arata in viziunea ei baiatul perfect'.si asa o sa ti dai seama km esti u si ce trebuie s schimbi s fi ke si doreste easmugsmug.mai multe nu stiu ca sa s***ca nu o s fi cu ea nu te descuraja.multe fete st p pamantu astalaughing.s cand o s cresti crede-ma o s ai o gramadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...asa ca succesurilaughing:*

1 răspuns:
| mikilooooooooo a răspuns:

Hmm in primul rand daca nu va cunoasteti si este prima intalnire dintre voi2 incepi si tu asa.
prima data va cunoasteti ( la inceput fa tot posibilul sa vorbesti ( TU ) cat mai mult despre tine, nu sa o lasi sa te intrebe ea, sa-i povestesti amintiri placute din viata ta. cat si neplacute, orice dar sa te amuze si sa nu te stanjeneasca, incearca sa fi sincer cu ea sa nu dai semne ca te pierzi, o intrebi ce si-ar dori pe viitor o dati din vorba-n vorba sa nu vada ca esti un fatalau care nu stie sa se comporte cu o fata. mai spui niste glume, mai o tachinezi putin si ai sa vezi reactie pozitiva. ce sa zic big grin restul vine de la sine dar repet. lasa timiditatea ca altfel te pierzi si o sa rada de tine.
mult succes