| Andrei73802717159 a întrebat:

Salut TpU! Maine plec intr-o tabara pe munte.Am emotii nu stiu cum o sa fie sau daca ceilalti o sa fie de treaba chestii din astea.A mai fost cineva in tqbara pe munte?
Cum a fost?

Răspuns Câştigător
| AndaAlexandra a răspuns:

În tabăra e ca în tabăra. Cunoști oameni noi, îți faci noi prieteni. Nu trebuie sa te stresezi. Va fi bine. E normal sa ai emoții pentru că nu îi cunoști pe toți, sau aproape pe toți. Cel mai important e sa te distrezi și să profiti de fiecare moment. Have fun!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

în general lumea e deschisă și prietenoasă în tabere că puțini vin cu prietenii deja creeate.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ceilalți sunt ca tine.

| Andreeush a răspuns:

O să te distrezi de minune, nu te mai panica inutil.
Fii sociabil și cunoaște lume nouă.

| alexarosu a răspuns:

Frateee, o să te distrezi de minune! Merg în tabere de când eram in clasa a 2-a și deja sunt la liceu. Prefer mai ales taberele la munte. Acum merg de 2 ori pe an în tabăra la Predeal, (vara și iarna la ski). S-au creeat acolo niște prietenii atat de sincere, prietenii care țin pe viata si nici nu iti imaginezi cât de multe experiențe amuzante și frumoase am creeat. Bucura-te de aceste experiențe căci sunt unele din cele mai faine lucruri din viața de adolescent. Te pup si distractie placuta.

P.s. i-ati o pelerina de ploaie și minim 2 perechi de pantofi sport