II spui ca ai de invatat sau ai ceva de facut pana mai tarziu si nu vrei sa o deranjezi.
Daca insista spune-i pur si simplu ca esti mare si nu aveti loc si nici nu vrei sa dormiti impreuna sau suna-l pe tatal tau.
Spune-I adevărul. Nu se va supăra. Fi sincera și deschisa, dar in același timp respectuoasa când ii spui.Nu uita ca un răspuns blând îndepărtează furia.
Merci
dar cum sa ii zic? adica nu vrea asa
Sinceritatea mi se pare mereu cea mai buna solutie. Ai putea sa-i spui ca nu vrei sa-ti schimbi "locul" de dormit, ca-ti place sa dormi singura si nu te-ai simti confortabil sa dormi cu altcineva, ca te odihnesti bine asa, ca ti-ar da programul de somn peste cap daca ai face o schimbare si n-ai mai da randament la scoala daca nu esti odihnita. Spune-i ce simti, cum te face sa te simti ideea asta. N-are sens sa iti schimbe locul doar pentru cateva saptamani.Tu stii care e motivul, ea trebuie sa inteleaga.
Încearcă sa-i explici ca ai mai crescut, ca nu mai ești mică și ca ai nevoie de intimitate.
Încearcă sa o convingi de asta dar important este sa folosești un ton calm.
Spune-I direct ca nu vrei Sa dormi cu ea deoarece nu poti dormi linistit cans esti cu vine a. EU cred ca Te VA intelege. Sunt primul, deci dai funda?