Buna.
Daca spui ca nu e o curva atunci poate ca simte ceva pentru tine ( te place).
Sau
Poate avea cateva prietene la ea acasa si a fost provocata sa faca acel gest.
Sper ca te-am ajutat.
Pa.
Daca nu e de la bere atunci a tras ceva pe nas. Poate se juca adevar sau provocare, "te provoc sa iesi la balcon in lenjerie intima'' si s-a intamplat ca tu sa treci pe acolo in momentul ala... daca nu e o cutra, poate e doar proasta.
Din moment ce a procedat asa nici fata serioasa nu e....azi maine iti arata altceva
Poate era vreo provocare... nu stiu. Sau era beata, drogata. De placut si de atras atentia nu cred ca a vrut s-o faca din motivul asta, pentru ca in general fetele nu sunt asa indraznete cand e vorba de o persoana iubita. Daca te placea si voia sa-ti atraga atentia, mai repede te striga la geam si iti facea doar ochi dulci, te intreba ceva de care stie ca esti interesat, deci nu cred ca te place sau chestii de genul! Mult noroc.
Poate ca incerca doar sa iti atraga atentia intr-un mod mai indraznet. poate era beata..cati ani are fata? poate te place..nu stiu. vorbeste cu ea! Lamuriti chestia asta
Cred ca are 18-22 ani eu am 18 si da de atras atentia asta mai mult ca sigur a reusit sa o faca
Incerca sa vorbesti cu ea. Poate era beata..ceva.Cand esi sub controlul alcolului nu mai judeci si faci fapte jenante.Incerca sa lamuriti sitoatia. Poate vrea sa aveti o relatie. Fetele sunt irezistibile..mai ales ca ai vazut-o asa. fara sutien..a vrut sa te zapaceasca.sigur te place. Vorbeste cu ea!
Multumesc tuturor am aflat ce si cum de la un prieten aparent la acel etaj stau mai multe "strip-teoze" aka fete fara jena asa ca se intelege de ce s-a intamplat asta, TNX all.
BUCURROBERTA întreabă: