| KIDZZOR a întrebat:

Mi-a intrat apa in camera de la telefon straight face. Ieri am filmat o rupere de nori la noi in oraswinking. Nu avea nimic puteam sa poze totot, dar astazi cand sa fac poza se vedea asa prea alb are apa doar in camera foto, el in rest merge perfect! L-am uscat cu feonul, ok a mers dupa iar ca si cum ar fi transpirat asa arata, l-am bagat si in congelator degeaba straight face Ce sa fac! In afara sa il demontez straight face P.S : Are niste picaturi minuscule in camera foto de apa happy

5 răspunsuri:
| Seducatorul a răspuns:

rolling on the floorCum sa -l bagi ma in congelator! Esti nebun, ca a facut condens si de-aia e transpirat!laughingAsteapta sa se usuce acum!

| KIDZZOR explică (pentru Seducatorul):

Eram dinainte asawinking El merge perfect, azi dimineata am vazut problema l-am bagat in congelator pe la 11 ii 3:16 acum straight face, daca l-am lasat 30 de secunde e mult!

| Seducatorul a răspuns (pentru KIDZZOR):

Oricum,cred ca are apa in el ca altceva n-are ce sa fie! Auzi la el sa bagi telefonul'-n congelatorrolling on the floor

| KIDZZOR explică (pentru Seducatorul):

Pai ma omule, poate l-ar fi uscat de unde *** vrei sa stiu? straight face

| Seducatorul a răspuns (pentru KIDZZOR):

Mai bine il bagai in cuptor laughingDaca in maxim3 zile nu-si revine, te duci cu el la garantie!