| Echaursi a întrebat:

Mi-am luat si eu o pereche de blugi ca tot omul.si.mie imi plac blugii un pic mai stramti, adica nu sa fie val la glezna acolo. Am decis sa merg la un croitor.si asa am si facut. Am masurat totul bine si frumos, cand am fost sa imi iau blugii. ce sa vezi ce sa vezi? Blugii nu imi intrau pe picior. Crotoru se panicase ca mi-a zis ca imi taiase si rezervele fiind sigur de ceea ce facuse, se albise la fata. ce sa facem ce sa facem, sa moara calu, cand am auzit am ramas traznit. Iti cumperi altii si vii inapoi. Problema era ca... erau stramti cum i-am dorit, dar nu imi intrau la glezna acolo, din cauza ca am un numar la picior mai mare, mai exact 45 [44-45]. Are cineva o idee, ce si cum sa mai fac? Nu as vrea sa pierd blugii...si nici sa arunc banii asa aiurea in vant.
Multumiri anticipate!

Răspuns Câştigător
| SplashFire a răspuns:

Pai, mergi la un magazin de materiale si cumpara cativa cm dintr-un blug asemanator cu jeansii tai. Du-te la croitor cu materialul si sa-ti mai puna din el la glezna, in cat sa-ti intre piciorul. Dar de data asta fi mai atent. Sper sa-ti vina super :*

2 răspunsuri:
| KaRa23S a răspuns:

Saracutzu laughing croitorul ar cam fi devina. el trebuie sati rezolve problema. dar na tie rusine poate sa te rastesti la el plus ca si el se simte vinovat. nu mai alta solutie decat ce a spus splashfire