anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-e teama ca voi deschide un subiect mai jenant dar pana la urma acest lucru il facem toti oricat de mult ar nega unii.Acest lucru e masturbarea si legatura lui cu credinta si sanatatea psihica.De cand am inceput sa ma spovedesc ma rog la incetarea ispitei de a pune capat pe psihicul meu,dar de fiecare data o fac.Dar ceva e diferit si chiar scarry intr-un fel deoarece cand incep sa...ori se opreste curentul sau trosneste tavanul mult mai tare decat de obicei si cand termin,in loc de placere simt frica, imi tremura membrele si am o senzatie puternica de dezgust si regret.Mai pe scurt,in corpul meu in loc sa se mai secrete endorfina si serotonina specifice incheierii unei ejaculari, se secreta adrenalina din cate pot observa.As vrea sa stiu daca exista vreo legatura si de asemenea niste commenturi serioase, altfel nu le i-au in seama.Acest comment a fost postat din interes pur si cu niciun scop de caterinca sau batjocura.

Răspuns Câştigător
| EU19 a răspuns:

Cine va tot baga porcariile astea in cap? E rau pentru corpul tau daca o faci prea des pentru ca elimini substante importante.Senzatia aia de regret apare din cauza ca esti tu slab de inger si te gandesti sa nu fi prins sau ceva de genu in orice caz.Fi serios acum...de ce avem organe reproducatoare daca nu sa ne folosim de ele. Daca e pacat de ce ne-a dat Dumbezeu maini?laughing.

Iti recomand sa te calmezi si sa mai citesti si tu pe net un blog despre autocontrol.

5 răspunsuri:
| Andrei123654789 a răspuns:

Drunkpanda...pe cine ar mai injura lumea daca n-ai fi tu...

| DiaAndra a răspuns:

Desi sunt fata pot sa-ti dau un sfat: exisita niste carti: "Tinerii se intreaba" si acestea au legatura oarecum cu religia deoarece sunt create de cei care sunt pocaiti si acolo iti spun de ce e rau sa faci asta...si mai multe despre adolescenti.Eu am primul volum si vorbeste despre relatii si mai multe chestii iar intr-un capitol despre masturbare.Iti recomand aceasta carte daca te simti ciudat si "vinovat" cand faci asta.

| DiaAndra a răspuns (pentru DiaAndra):

Scuze...am volumul 2 nu unu big grin si daca scrii pe google "tinerii se intreaba vol 2" gasesti siteul poti descarca cartea.

| drunkpanda a răspuns:

Pai, asta inseamna ca esti un *** care nu se poate abtine.

| PandaHero a răspuns:

Cred doar ca iti e frica de Dumnezeu. Eu personal sunt atee, insa cineva credincios are frica de Dumnezeu, presupun. S-ar putea sa iti fie frica de faptul ca probabil pacatuiesti? Sau probabil ca nu esti inca pregatit pentru a te masturba.