Cat tupeu domne pe capu lor,auzi si tu.
Eu le ziceam scurt.
"Hai sa mergem la mine,nu avem loc toti la o masa, la mine acasa avem si loc, si... poate ramaneti si dupa ce mancam "
Poate puneau botu.
Insa eu... ma uitam urat si ziceam " de unde ati aparut? " imi luam mancarea si plecam, si la aceea fata care mi-a facut chestia asta ma uitam cu dispret si ii spuneam " proasta esti, proasta ramai "
Esti foarte tare.Le-as numi vaci pe acele fete.De ce? Sunt nesimtite si pariu ca au si un apetit pe masura.
Ai facut bine, stai calm.Sa-ti fie invatatura de minte, sa nu mai faci cinste Daca eram in locul tau le-as fi zis 2 vorbe ''dulci'' (teoretic, ca practic e imposibil).In viata mea n-am mai auzi de asa ceva Bravo
mai invit-o inca o data
si daca mai isi cheama prietenele comanda papa apoi cu din astea brb pana la wc-u pleci si le lasi sa plateasca cine ramane )))
Eu cred ca ce au facut ele a fost mai urat decat cum ai procedat tu. Doar nu ai infiintat masă de pomana. Si eu as fi plecat sau le-as fi spus ca le pot lua doar un suc.
Ce nesimtite... hai daca le luai ceva sa zica mersi, da asa ca vrea si deea si deea... Bine a facut!
Sunt fata deci daca as fi fost baiat as fi caut la fel, au profitat pe romaneste de tine asa sunt fetele din ziua de azi!
))) frate, ce nesimtite ) ai facut foarte bine, si ai un tupeu grozav
Foarte bine! impune-te, puteai sa vorbesti cu tipa pe care ai invitat-o ca voiai sa ii faci cinste ei si nu vacilor alea
Eu nu as fi avut tupeul tau ( dar oricum eu sunt fata si nu s-ar pune niciodata problema de asta) deci, eu consider ca ai facut foarte bine, tu acum te simti putin prost nu? de aia ai pus intrebarea, nu?
Ehh, doar putin eram curios ce ar face alti in locul meu ma gandesc ca s-a suparat acea fata...dar gestul ei a fost prea....prea
Ce uraat din partea lor Data viitoare ai grija cu specimene d-astea Eu cred ca ai reactionat corect
Doap
In ce zona din cta?
Faleza Nord la 3min distanta de delfinariu
Pacolo stau si eu cati ani ai?
15...Cm te cheama? ...si prin ce zona baga id danny4. you87
Tot 15 ma cheama mihnea