| Axel22 a întrebat:

Mi s-a intamplat cv interesant happy. Inainte de saptamana trecuta m-a injurat unu si i-am dat doi pumni in ceafa de nu s-o vazut, si dupa o zis ca vine si imi rupe capu, zicea sa-l astept intr-un loc cand iesim de la scoala, l-am asteptat acolo zilnic si mereu auzeam prin intermediul unui prieten ca ala zice ca "Maine vin si il bat da azi n-am avut timp." Deja am stiut ca o dat frica in el, si asa a fost toata saptamana trecuta, dar azi m-a sunat ala cu nr ascuns, si si-a cerut ierare, mi-a explicat ca prietenu meu (coleg de clasa) l-a obligat sa ma sune atunci ca sa ma ameninte ca cica o sa-si bata joc de mine, dar n-a reusit ala ca nu stie sa invarta cuvinte, deci asta si-a cerut scuze toate alea si a zis sa ne impacam, eu raspundeam sec cu "Mda / Bine, bine." Da l-am inregistrat, de batut nu il mai bat dar ce ziceti maine la scoala sa le arat la astia inregistrarea cu convorbirea cu ala sa vada si astia cat curaj are?

Răspuns Câştigător
| YoChriss a răspuns:

Salut! Nu cred ca ar trebui sa il faci de ras, pentru ca daca se va mai lua de tine il vei putea face atunci de ras. Un sfat: Pastreaza inregistrarea. In plus, ceilalti nu vor vedea ce om e el, ci ce om esti tu. Funda?

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu, las-o balta, nu escalada conflictul. A luat-o, e destul atat.

| girl971 a răspuns:

Asa e YoChriss...pastreaza inregistrarea Axel22 ...vei avea nevoie de ea in viitor..asa il ai la mana...

| Unmiliondevise a răspuns:

Mi se are ca aceasta intrebare este chiar tampita!
De ce ai face asta? ce demonstrezi? o sa il faci de ras? pentru ce, ca a avut bunavointa sa iti ceara scuze?! asta inseamna cei 7 ani de acasa, macar si-a cerut scuze, altul putea sa te lase in plata Domnului.
Si da poate ca ii este si frica si faptul ca te-a sunat, dovedeste ca nu vrea sa aiba probleme, nici cu tine, dar nici cu altii.

Sfatul meu este sa nu arati inregistrarea nimanui big grin
Dar in calitate de adolescent, ti-as recomanda sa pastrezi inregistrarea, nu pentru a-l santaja, dar totusi poate sa faca parte din categoria celor care daca vad ca esti bun, te iau de prost (adica daca vede ca nu ai spus nimanui sa inceapa sa se ia de tine), din nou acesta este raspuns in calitate de adolescent.

Oricum cel mai corect si cel mai matur lucru ar fi sa nu spui nimanui, mai ales daca o sa isi vada de treaba lui big grin

Sper ca ai inteles ce vream eu sa iti transmit si uite un sfat :" nu ii face rau altuia, pentru ca la un moment dat totul o sa se intoarca impotriva ta" big grin

Funda?