Stiu ca la voi in Craiova samnelele catre un baiat se transimt prin codul morse in marea majoritate
dar stiu ca mai exista si un grup de oameni mai restrans care isi marcheaza teritoriul cu pi, sat, incearca sa te pi, si pe piciorul lui cand nu e atent sigur te va 're'-marca si el pe ine
Hahaha...Vai,ce raspuns inteligent si haios in acelasi timp. Ma intreb cum ai reusit performanta asta.Cred ca te-ai nascut geniu. )) Nu credeam sa existe vreo persoana normala care sa citeasca toata chestia asta si sa dea o asemenea tampenie drept raspuns. Si asa e : nu exista nicio persoana normala, tu esti "special" (sa se observe ghilimelele). Ma bucur sincer ca te-am facut sa-ti pierzi timpul tau "pretios". Faci parte dintr-o specie "aparte" de oameni. Multumesc pentru raspuns, apropo. Cred ca ai avut o copilarie sau adolescenta traumatizanta, dar doar de aia exista psihologi, nu-i asa? Bafta la rezolvarea micii (marii) tale probleme si la urinatul pe alti oameni.
Crede-ma, eu chiar nu consider ca mi am pierdut timpul citind ce ai scris tu acolo, si drept sa ti spun chiar am citit de 2 ori pentru a intelege exact situatia in care tu te afli si am incercat sa ti dau un raspuns care sa acopere majoritatea 'problemelor' descrie de tine cu care tu te confrunti!
Imi pare bine ca te am putut ajuta si imi pare bine sa aud ca ai tinut cont de sfatul dat de mine
daca poti te as ruga sa ma mai tii la curent ( 380 V ) cu intamplarile speciale din viata ta!
Sa fiti destepti, si fara frica, Eu va salut,
GEORGICA!
Eu cred ca ar trebui sa i dai o sansa, sa te cunoasca mai bine si tu la fel.apoi.daca intr adevar te place o sa faca si al doilea pas. daca nu o face da i semne si mai evidente si incearca sa te apropii de cei mai buni prieteni ai lui(ai grija sa nu te inseli in privinta lor)si iscodeste i in legatura cu el. daca le a spus lor ca te place sau ceva de genul asta deja e al tau...doar...da i indirecte.SUCCES!:*