| AnneIsHere a întrebat:

Mie imi place de un baiat mai mare decat mine cu un an..Stati sa va zic povestea.Inainte il credeam urat cand il vedeam in cartier,dar incet incet a inceput sa-mi placa de el, si el aflase chestia asta ieri, deaorece i-au spus colegii si el a zis ca nu ma place ca sunt cu o clasa mai mica decat el.I-a spus unei fete sa-mi zica ca ma place 80% ca sa il lase in pace, dar de fapt el m-af acut urata si l-a intrebat pe un coleg de-al meu daca il iubesc mult mult si el a spus nu stiu si dupa aia el a zis ca oricum nu-i pasa.Si azi am trimis o colega cu acel coleg sa-i zica ca il iubesc mult si el a spus, da bine pa.Pe hol se mai uita la mine.Si imi zic colegele asta, voi ce credeti?

3 răspunsuri:
| rap4us a răspuns:

Eu zic sa il lasi in pace sau sa il faci invidios cu ajutorul unui prieten de al tau si poate asta il va atrage. Pe baietii nu ii poti convinge sa fie cu tine decat daca te plac. Apropo sunt baiat deci stiu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand spune`mi ce clasa esti?big grin

| Bubbleee98 a răspuns:

Eu zic sa-l abordezi direct nimanui nu-i place sa-i vina doar mesagerii crede-ma vorbeste direct cu el spune-i ce simti de cand il placi si daca exista vreo sansa cu el ca sa nu iti mai faci iluzii in cazul contrariu...am patit si eu o dat asta redema
Sper sa te ajute ideea mea