Daca e un baiat popular si frumos slabe sanse poate un sex atat,daca e baiat cuminte, timid, e rusinos, eu stiu ce placi tu, in orice caz du-te si spune-i asta, poate va iesi ceva
Nu este el popular.Este dragut dar este si timid.Eu niciodata n-am facut asta si nu stiu cum se face.
Ai timp nu te grabi sa faci, mai bine i spui fata in fata ca pe net pare prea neserios ma intelegi, a ca daca tiai da deminsia prin sms
Uite, eu nu i-am spus si acum are iubita si e fericit, nu vreau sa ii stric fericirea. Du-te si spune-i, daca rade se uita intr-o saptamana. Poate o sa ai parte de cea mai frumoasa poveste de dragoste din viata ta. Nu risti nu castigi. Daca nu poti sa ii zici in fata, vorbeste cu o prietena sa se bage in seama cu el si sa ii bata apropo gen : " Am aflat ca Stela te place, ce crezi?", nu stiu zic si eu . Am presupun ca te cheama asa dupa numele de pe TPU
1. esti fata sansele ca el sa te placa sunt mai mari decat tu sa-l placi. nu are rost sa-ti explic de ce. daca nu esti prea urata, zii ce simti.
Daca nu faci ceva, pierzi. Nu mai des regreti ce n-ai facutg decat ce ai facut? Spune-i, nu se stie ce se va intampla! Poate si el te place ori ii trezesti interesul!