| JuLyScLiPi a întrebat:

Mie imi place foarte mult de un baiat de clasa a 8-a eu fiind de-a 6-a uneori imi da semne ca ma place alteori nu. El nu imi spune pe nume ma striga "urata". E cam vagabond de felul lui, dar chiar il plac si nu stiu cum sa fac sa fim impreuna si stie ca il plac. Dau funda celor mai bune raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| anss23 a răspuns:

Uneori baietii se poarta urat cu tine tocmai pentru ca te plac si de-aia fac misto de tine ca sa-ti atraga atentia. Daca mereu cand esti tu in preajma se uita la tine dar cand si tu te uiti la el isi intoarce repede privirea si daca incearca sa se dea mare in fata ta probabil te place.

4 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Si la mine se da unul, si imi spune "du`te dracului" iar in minutul urmator sare pe mine laughing DAca e mai vagabond, zic sa nu risti. Poate daca o sa devii prietena lui isi va bate joc de tine.Cauta unul care sa fie mai pe gustul tau, sa vorbeasca frumos cu tine... Din relatziile cu baieti shmecheri nu prea iese nimic.Baietzii mai timizi sunt de obicei cei ce au relatii lungi si frumoase, pentru ca sunt simtzitzi si au grija cu prietenele lorwinking

| anss23 a răspuns:

Si apropo in a clasa a 6a decat sa te uiti la vagabonti mai bine ai pune mana pe carte si ai invata.

| Puffu a răspuns:

Daca te striga "urata" pe un ton sarcastic si rautacios, mai bine il uiti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt intr-o situatzie asemanatoare eu sunt in a 6 a si baiatul acela este in a 7 a...eu nu prea il bag in seama dar eu...mereu cand ma vede ma saluta se baga in seama cu mine si ma striga lulu iar pe mine ma cheama luiza si mie mi se pare ca ma alinta