E clar... trebuie sa scriu mult
Nu am citit intrebarile tale anterioare, si nici nu prea vreau sa le citesc, adica nu prea am de ce, pentru ca pot sa trag o concluzie din intrebarea ta.
Iti placea de o fata, adica nu iti placea, chiar o iubeai, ea a plecat fara ca tu sa-i spui ce simti pentru ea, si acum tu esti foarte trist...
Mda, tipicul caz, am trecut si eu prin asa ceva, sau cel putin prin ceva asemanator, aveam o fata pe care o placeam, dar acum nu o mai plac, o iubesc, si inca nu am avut curajul sa i-o spun.
Stiu toate starile prin care treci tu, si toate gandurile la moarte, la viata asta inutila si intrebarea "ce rost mai are sa traiesc"... Nu de putine ori mi-am pus si eu intrebarile astea, m-am invinuit enorm pentur faptul ca nu am putut sa-i spun fetei pe care o iubeam ce simt pentru ea, nu am putut sa o fac, si cand am vazut-o in bratele altuia am crezut ca ma omor dupa ce-l omor si pe ala, am crezut ca bubui, ca ma duc si ma spanzur, dar m-am stapanit.
Viata e frumoasa daca stii cum sa profiti de ea, si sa nu pui la suflet totul, pentru ca din ce scrii tu aici, esti genul de persoana care pui la suflet, ca si mine, pun la suflet orice vorba spusa mai urat, si ma supar, dar incerc sa trec peste.
Trebuie sa iei asta cu pusul la suflet ca un defect, si sa incerci sa faci defectul ala sa dispara, sa-l corectezi, cum am facut si eu, am suferit prea mult dupa fata aceea si dupa un timp mi-am dat seama ca nu are rost, daca am fost prost si nu am putut sa-i spun, asta e...
Nici acum nu pot sa-i spun, dar pentru simplul fapt ca am trecut de faza asta cu pusul la suflet, acum daca as vedea-o cu altul, nu m-as gandii "Bagami-as picioru imi vine sa-l omor pe ala, mortii lui de idiot", ci ma gandesc " macar ea e fericita, nu pot sa-i spun ca o iubesc, dar daca o iubesc, atunci si eu sunt fericit cand e ea fericita", si asa trec eu peste toate necazurile.
Viata trebuie traita, fie ca ai curaj sau nu, daca tu nu ai curaj sa-i spui unei fete ca o placi, sigur vei gasi o fata care v-a venii odata la tine si-ti va zice "Ce faci mai puta? Fii atent, eu te plac si vreau sa fim impreuna, ia zii iti place de mine?", si atunci tu vei zice da, si totul v-a fii frumos.
Speranta dupa mine, speranta si visele sunt cele mai frumoase lucruri, pentru ca pentru astea traieste un om... Omul niciodata nu traieste in prezent, si nici in trecut.
Trecutul nu mai este, si prezentul, pai prezentul pentru om nu exista, omul nu se gandeste niciodata la ce face acum, ci la ce va face peste 5 minute, peste 10 min, peste o ora, un an, 50 de ani, etc.
Omul traieste ca sa realizeze la ceea ce se gandeste in viitor, nu la ceea ce se gandeste acum, sau ceva de genu
Oricum, ideea e ca v-a venii alta fata, sau poate v-a venii chiar fata pe care tu o placi, si atunci cand v-a venii inapoi vei avea curajul sa-i spui ca o placi, de frica sa nu o pierzi din nou, si poate atunci veti fii fericiti
Daca nu, vei gasi alta fata, care la un moment dat te va face sa te gandesti " Cum am putut sa ma gandesc ca viata asta nu merita traita?"...
Sper ca te-am ajutat, si iti multumesc ca ai citit tot raspunsul meu, care este prea mare
Păi e simplu, nu ai id-ul ei sau adresa de facebook? Încă nu e prea târziu, mai ales dacă ai decis să faci ceva. Dacă nu le ai, poţi face rost, eraţi din acelaşi liceu, trebuie să aveţi prieteni comuni, ceva, nu te lăsa bătut.
Mmmm, ce trist, pai nu nu, nimic nu e bun din ce ati spus, lati vacut sa se simta si mai rau, credeti-ma ca sunt la un profil shiholoc si daca am noroc il fac ferict. Sti ce ar trebui sa faci? Pai ar trebui sa incerci sa intrebi pe o pers cu acre o vorbit ea, sau unde o stat, imformeaza-te unde este si fa in asa fel, ca vrei so vezi, dar nu parea un ciudat, fa ceva similar cu : o intalnesti pe o prietena de a ei, sau un prieten, si intrebi, fata aceia cu care ai stat de vorbacine era? Va intreba care? Spui cuma arata, dai detalii, si aceia va trebuie sa isi amintesca, si sa iti spuna unde este poate s-a mutat, poate il alat tara, sau pote fi ori ce... Informeaza-te si fa in asa feel ca nue prea tzrziu, numa incearca si afal informatii de ea , cand o intalnesti si spun toti ca ai vrut sa o intalnesti, tu spui, pai am am vrut sa te cun, ca imi pareai interesanta,... Si ea, poate ii va placea, dar poate av crede ac estu in obsedat, si atunci spune doar ac ai vrea sa ca cunosteti, sa stiti unul de celalalt, aasi nu fi timid, ac o vei pierde mai ales daca ea e alt undeva, sa nu aiba pe altul; ca e grav, e posibil ori ce dar daca chiar it placea si chair nu poti ramane impact paanm nu o cun, a tunci asta e sg solutie, trebuie sa o evzi nea-aprat si sa porti o dicutie cu ea, am spus vb cu acei cu acre ea a vb
Buna!
Cati ani ai?
Din ce ai scris tu de mai sus am inteles ca te-ai despartit de prietena ta.
Pai eu te sfatuiesc sa mai iesi afara cu prietenii o sa treaca mai repede timpul, poate gasesti si o fata care este draguta si o placi si te place si ea.
Mai rar sunt baietii care sa sufere pentru o fata, dar asa este sufera cel ce iubeste iar cel iubit isi bate joc.
Incearca sa nu te mai gandesti la ea mai ales ca acum este vara si poti sa iesi pe afara mergi pe la un
strand in parc pe undeva.
Iti urez succes si sa o uiti pe fata aceea si sa gasesti o fata care te merita :*
Uite stiu ca e greu dar viata nu se sfarseste dintr-un anumit motiv, stiu ca simti ca totul s-ar fi prabusit peste tine si ca ai ramane singur si nimeni nu te-ar mai intelege, crede-ma stiu cum e dar eu nu-ti spun sa treci peste acea fata sau sa o uiti doar pastreaz-o in inima si sufletul tau iar atunci nimeni nu ar mai putea sa ti-o ia