anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, nu am cui mă plânge și caut un sfat aici...
Am intrat în probleme financiare eu și familia mea.
Îmi ajut părinți dar nu mai reușim să ieșim din datorii ..parca odată cu greutățile lumii..pandemia,războaie,scumpiri benzină și alimente ne-a îngreunat viața ..pe mine m-a prins cu rata, pe tata cu rate și mai mari, înainte când toată treabă era bună în țară nu erau scumpiri eram pe linia de plutire ..acum te gândești că nici nu mai ai ce mânca sau da datorii, cheltuim milioane pe naveta cu mașina fiindcă nu mai avem incotro din cauza că benzină e 8 lei, mama nu e de munca de naveta...ea și așa e mai bolnavă nu poate face naveta la muncă și se simte prost când tata se plânge mereu de datorii ..nu stiu ce sa mai fac ..nu stiu cum sa mai trăim.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te inteleg. Dar nu esti singurul din tara asta care are probleme.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Mai ales ca doar te-ai plans. Dar nu ai cerut nici un sfat.

| juljewel a răspuns:

Daca ai sub 18 ani, nu prea ai ce face, greul e pe umerii parintilor.
Daca esti major, angajeaza-te.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Cauta un loc de munca mai bun si incercati pe cat posibil sa nu risipiti banii pe lucruri nefolositoare, in special pe vicii, daca exista.

| Violleta2022 a răspuns:

Toti trecem prin asa ceva si ne restrangem, la nevoie vindem ce nu ne este crucial in viata, ca masina, fiindca benzina-i scumpa, intretinerea ei la fel de scumpa si folosim mijloacele in comun, asa cum era acum 30 de ani, cand toti foloseau autobuzele.
Mama daca are probleme de sanatate sa mearga urgent la medic si sa le rezolve, fiindca odata cu varsta apar si probleme de santate, mai ales daca nu se manaca sanatos in casa.