| Ana7807820 a întrebat:

Nu am mai pus intrebari aici in ultimul timp, insa m-am certat acum doua zile cu mama si mi-a luat tot ce se numeste gadget (acum scriu intrebarea de pe un telefon mai vechi ascuns de catre mine pentru situatii de urgenta)
Chestia este ca ma simt foarte instabila emotional de atunci si nu stiu cum sa ma simt mai bine (ieri m-a trezit mama la 5 dimineata ca sa "invat")
Nu stiu ce sa fac, pentru mine vacanta asta de vara este o perioada de asteptare deoarece nu am voie nici macar sa ies pana in coltul blocului
Precizez ca aveam si prieteni virtuali cu care discutam aproape ca in realitate, si imi sunt luati atat de brusc
Ce as putea face sa imi treaca depresia asta si sa ma simt mai bine?

3 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ce ai făcut de mama ta a ajuns să îți ia lucrurile?

| Clytia a răspuns:

Mai așteaptă câteva zile până se va mai remedia situația. În acest timp încearcă să citești ceva, să înveți, să-ți faci temele dacă ai. După mergi la mama ta, îți ceri iertare și o rogi frumos să-ți returneze lucrurile, iar la schimb garantează-i că-ți vei face un program și pentru scris și învățat. Doar să te și ții de el.
Mult noroc!

| PeggyRock a răspuns:

Cred că cel mai bine ar fi să te gândești la ce ai făcut de ai ajuns în situația asta și să încerci să o îndrepți. Încearcă să îi arăți mamei că îți pare rău de ce ai făcut, citește ceva, fă-ți temele de vacanță (dacă ai). Pedeapsa n-o să țină o veșnicie, important este cum va fi după. Prietenii virtuali te vor aștepta, important este să-ți repari relația cu mama.