| Bobyzamora a întrebat:

nu credeam ca o sa ma aflu vreodată in situația de a pune o întrebare pe acest site însă sunt foarte nedumerit de un anumit lucru,sa începem:
E o fata la mine la școala (genul de fata masiva, 1, 75 înainte se lua de foarte mulți băieți s.a.m.d) care are pur si simplu ceva personal cu mine.Toata ziua găsește ceva de spus la adresa mea(deși eu nu ma port urat cu ea) in unele zile e vorbăreață cu mine,îmi povestește anumite întâmplări amuzante si tot asa, iar după aud de la alți prieteni ca a zis nu știu ce de mine.Cand am confruntat-o azi nu a avut niciun argument atunci când am întrebat-o ce are cu mine. Dupa alte replici lipsite de sens eram in stare sa o pocnesc si apoi sa plec liniștit știind ca acel lucru ma va calma... Din câte am înțeles ea spune ca eu îi,,tortureze,, prietenii(țin sa precizez ca am o mulțime de prieteni comuni cu ea ) Din nou a zis acest lucru fara sa aducă un argument, a spus si ca toată lumea ma urăște si etc.Singurul lucru care m-a oprit sa nu îi fac o anestezie totala a fost un prieten (comun) care încerca sa ne calmeze pe amândoi. Astept sfaturile voastre, salut!

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai da dovada de retard total daca te-ai comporta brutal cu ea. Da-i mereu replici inteligente care sa o puna intro postura de inferioritate deoarece exista posibilitatea ca printrun asemenea "tratament" inteligent sa o reduci la tacere. Succes!

| Hanekawa_Kyo_1999 a răspuns:

Poate te place si nu stie cum sa reactioneze.