Fara suparare, dar ai si tu o vina de 100%,de ce? Pai,tu vorbesti cu alte fete,pupici si ea saraca nu iti zice nimic si tu mare boss te certi cu ea ca a dat un pupic pe fb,unul singur? Serios? Sa trec la subiect,fi mai intelegator, are si ea sentimente! Un simplu "Iarta-ma " cred ca o sa te ajute de data asta, nu se stie pentru cat timp! Mult noroc si fi mai bun, intelegator, fidel.
Din câte am citit, tu eşti de vină! Cred că acum de sărbători, trebuie să fi sincer.să mergi să-i ceri scuze, şi cel mai bun lucru, să nu mai fi aşa de suspicios şi mai ales infidel.Baftă şi La mulţi ani!
Vad ca nimeni nu ti-a raspuns la problema. Sfatul meu e sa nu ii mai strigi ca a pus un simplu emoticon ( care nu reprezinta nimic pana la urma), tinand cont ca si tu faci aceeasi chestie poate si mai grava.Nu te mai baza pe principiul : o sa ma ierte mereu pentru ca ma iubeste.Sunt fata si stiu ca increderea scade si din mici scantei pana la un moment dat cand nu ii va mai pasa de tine si va pleca si nu pentru ca nu te-a iubit ci pentru faptul ca i-ai gresit de prea multe ori.Incearca sa te schimbi tu sa pui in balanta sentimentele tale fata de ea si sa vezi daca merita sa o pierzi pentru conversatiile tale siropoase cu altele sau pentru prea marea incredere care o ai ca ea mereu te va ierta.Succes
Cred ca trebuie sa intelegi ce inseamna o relatie.Nu peste toate certurile se trece usor, mai ales ca nu pari pregatit.
Elenastoica9 întreabă: