Nimanui nu ii place sa se trezeasca dimineata sa se duc ala scoala, sa invete in fiecare zi, ma rog, toti am vrea sa stam toata ziua in pat si sa facem ce vrem. Dar trebuie sa facem si scoala asta, bine? E necesara, asa cum e ea.
Asa eram si eu, fa ceva sa iesi in evidenta si o sa vezi ca brusc o sa ai multe mesaje si multi prieteni, fii activ pe social media si fii open door, gaseste-ti o iubită, etc
Pai chiar vreau iubita)
Same, dude. Vad ca esti diferit fata de colegii tai. Nu incerca sa te schimbi doar ca sa socializezi cu ei si pe urma dupa clasa a 12-a sa uiti ca au existat. Si eu ma plictisesc la scoala, dar mai am cu cine vorbi cateodata. Overall, tot ce pot sa fac e sa astept weekendul (:
Eu spun sa te relaxezi, anii astia sunt cei mai frumosi si o sa iti fie dor de ei. Trebuie sa inveti sa socializezi, sa iti faci prieteni. Usor usor baga-te in vorba cu cativa colegi, mergi si tu la prietenii tai din alte clase, mergi cu ei la prietenii lor. Stiu ca iti este greu dar trebuie sa treci si peste asta, vei vedea ca totul va fi mai frumos cand vei avea cu cine sa porti o discutie sau sa iti petreci timpul.
Pai eu asta si imi doresc: niste prieteni de la mine din scoala cu care sa imi petrec timpul, ca asa am prieteni pe saturate cu care petrec timpul impreuna, dar culmea, doar 2-3 sunt in liceu cu mine
Pai atunci întâlnește-te cu acei prieteni si stai cu ei si cu (,) colegii lor, sau cu prieteni de ai lor pe care tu nu ii cunoști. Ieșiti pe holul scolii, mergeti pana la magazin împreună, in curtea scolii, etc. O sa vezi ca te vei împrieteni repede si cu restul.