anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu inteleg ce-i astazi cu prietena mea cea mai buna m-a chemat pe la ea si apoi s-a dezbracat si alerga prin casa, dupa aceea s-a spalat cu pasta de dinti pe picioare si m-a intrebat daca vreau si eu, i-am spus ca nu si mi-a turnat coca cola in cap, dupa aceea am zis ca na... poate e stresata si nu cred a a facut-o intentionat.Am plecat acasa, dupa m-a sunat si mi-a zis ca pisica ei fata, dar ea nu are o pisica. Dar cand am ajuns sus la ea avea un pui de pisica care vroia sa-l aruncam de la etajul 3.Am reusit s-o potolesc si apoi mia aratat pisica care l-a fatat...Era pisica la alta prietena si i-am dus-o inapoi. Dupa mi-a zis ca daca vrea sa ne jucam cu papusi (are 15 ani)dar i-am zis ca nu si apoi mi-a aratat chilotii ei murdari din cosul de rufe si m-a bagat cu capul in el i-am spus ca m-am saturat de ea si apoi m-a incuiat in baie la ea. Dupa m-a descuiat si ma dat afara si m-a scuipat.Sunt prietena cu ea de 5 ani si nu a facut asta.Toate astea s-au intamplat de la 11:20 la 15:15.Nu o mai suport, cred ca o voi uri mereu.

Răspuns Câştigător
| Alexandra_4191 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic
in orcie caz am rams uimita
cum poate cineva sa faca asa ceva?
cine stie poate are ceva probleme...
vezi tu. Ar trebui sa vorbesti cu parintii ei sa le spui ce s-a intamplat si daca nu te cred o filmezi si le arati si lor happy

11 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Wow...posedata rau fata...

| Djlsghtnquuw a răspuns:

E foarte posibil sa fie beata rolling on the floor.las'o pana maine, o sa vorbiti cand o sa se linisteasca, nu ai de ce sa o urasti.

| Liviu a răspuns:

Spune-i sa numai traga pe nara.

| Dσℓℓу a răspuns:

He He He.As crede ca e intrebare pusa la vrajealarolling on the floor. Daca e asa, prietena ta sufera de ceva grav!

| VampireDeea144 a răspuns:

Ii hiperactivastraight face

| mOBSCENE a răspuns:

15 ani?! si cand te gandesti ca lumea mai si creste. oficial sunt oripilata, scuza-ma. sfatul meu, bag-o undeva. si n-o mai scoate.

| stuffy a răspuns:

Aha interesanta poveste...deci, carei intrebarea?

| RhoOphiuchi a răspuns:

Generatia etnobotanice.
Asa, da-i cu spice-u'.

| blablablalba a răspuns:

A venit la mine si m-a intrebat daca vreau droguri si sa fumam...DOAMNE!

| lalaballet a răspuns:

Am ramas masca

| DianaIonita a răspuns:

Doamne ce fata cum poate sa faca asa ceva...