Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit, mai ales ca mentionezi in intrebarea ta problemele financiare.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Iti dau un sfat sa mai inveti gramatica limbii romane ca sa treci bacul fara griji.
In afara de asta... Atat timp cat esti pe banii ei nu prea ai dreptul sa comentezi. Apuca-te si mai ajuta prin casa, si pe urma atrage-i atentia ca faci si tu ceva cand se ia de tine, si sa o lase mai usor. Trebuie sa ii demonstrezi ca nu esti prost, nu esti bou, si nu are motive sa "iti rupa botul".
Pana la urma, familia sau restul lumii, nu e asa mare diferenta. Cand cineva se ia de tine, tu trebuie sa ai un raspuns pertinent, daca stii ca situatia nu este asa cum ti se zice, motiveaza de ce. Cand te simti cu musca pe caciula, taci, lasa-i sa vorbeasca, pe urma vezi-ti de treaba ta.
Dupa ce iei bacul iti recomand sa iti cauti un loc de munca pe vara, macar asa, sa vezi cum e. Oamenii se uita altfel cand esti pe banii tai. Mai ales familia, vor fi mandri de tine.
Eram obosit ai supărat aseară, plus ca de pe iphone scriam ca si acum. Este foarte adevărat ca am scris si greșit, nu neg dar stiu ce am de facut nu trebuie sa imi spună nimeni, si nu i trebuie gramatica ci literatura pentru BAC, crede-ma ca nu am trecut prin scoala ca gasca prin apa