Buna scumpo! te inteleg perfect in aceeasi situatie sunt si eu! Deci te-ai gandit ca poate pe fratele tau il lasa pentru ca e baiat si tatal tau tine foarte mult la tine si ii este sa nu patesti ceva, dupa mine daca te-ai apuca sa discuti cu el sigur nu rezolvi nimic, dar roag-o pe pritena ta sa vina la tine sal intrebe daca te lasa sa dormi la el, daca nu cheama-l pe prietenul tau si prezintail sa vada ce persoana e si sa vada ca nusi bate joc de tine, incearca cat mai mult sa comunici cu el si numai pune la suflet, te consumi degeaba fiindca toate au o rezolvare, dar incearca sa nu decazi nici la scoala fiindca asta va agrava situatia, apeleaza cat mai mult la prieteni si fi atenta in cine te increzi fiindca daca se va afla in liceu asa ceva probabil vei fi mai mult ca sigur privita cu alti ochi de ceilalti copii si mie mi s-a intamplat si acelasi sfat l-am primit si eu, pot spune ca in mare parte a functionat chiar daca mai exista uneori niste conflicte, numai ca eu n-am frate si sunt singura la parinti.
Te-as ruga sa imi lasi id'ul tau si sa stam de vorba, crede-ma o sa merite efortul. Daca nu doresti nicio problema, daca vrei imi poti trimite un PM.
A si am uitat sa mentionez ca am un frate de 10 ani pe care il lasa sa faca ce vrea, merge afara cu prietenii cand vrea sta cat vrea si nu ii spune nimic.
Mi se pare nedrept fata de mine, inteleg ca eu sunt fata da nu trebuie sa ma tina ca la inchisoare!
Andrei67y5 întreabă: