Acestea sunt stari de anxietate si se pot ameliora si chiar vindeca numai daca tu intelegi situatia in care esti, adica o depresie serioasa, care a evoluat si acum ai ajuns la anxietate, va continua sa evolueze daca nu te opresti azi si nu-ti impui sa fii din nou un om nromal si sanataos mental.
Asadar, starile de rau din capul tau, sunt generate de o frica pe care ti-o induci singur.
Nici un medicament de pe fata pamantului nu va ajuta daca mental nu intelegi ca tu esti cel care-ti induci aceste frici si nu vrei sa iesi din ele.
Probabil ca nu dormi noptile jucandu-te pe computer ceea ce face ca cei doi hormoni responsabili cu sanattea ta mentala nu s emai produc, fiindca acei doi hormoni vitali creierului (serotonina si melatonina) se produc NUMAI CAND DORMIM intre orele 22 si 2 dimineata. Lipsa acestor hormoni pe termen lung, duc la boli mentale serioase, care debuteaza cu: depresie, apoi evolueaza spre anxietate, atacuri de panica, paranoia, schitofrenie, diabet si chiar cancere.
Ce-i de facut?
Hrana sanataosa pe care trebuie sa o mananci zilnic, bogata in viatmine, minerale, aminoacizi si proteina animala.
Culcarea obligatorie la 21.30 - maxim oar 22.00 si dormit 7-8 ore in fiecare noapte.
Culcarea dupa aceste ore iti afecteaza creierul, pentru ca acei doi hormoni de care am vorbit mai sus, nu se mai produc. Cum tu ai deja o deficienta masiva a acestor hormoni, este obligatoriu sa-ti impui ca sub nici o forma sa nu mai fi treaz la orele 22.
"ma ia si ameteala...si cand trebuie sa merg la mall ...eu stiu ca am anxietate"
1 e evident că te ia cu amețeală când te gândești la câți bani razi la mall
2 de unde stii tu că ai anxietate, ai vreun diagnostic medical?
Accesează acest
site: https://deprehub.ro/
Pe acest site o sa găsești număr de la Helpline Anti-Anxietate gratuit. Sunt convinsa ca acolo o sa găsești ajutorul de specialitate și sprijinul de care ai nevoie. Felicitări și succes!