Incearca lucruri noi.Ca de exemplu, eu vreau ca vara asta s-a ma apuc s-a invat franceza.Totodata,voi pleca in calatorii scurte, in natura.Voi picta.Incearca si tu ceva diferit.Cu mine o s-a te intalnesti vara aceasta ca s-a alcatuim dansul pentru Toamna de Aur.Stii,eu sunt Victoria, doar ca mi-am mai editat un pic profilul.
La tine in "sat" nu sunt copii de varsta ta? Daca da, poti iesi cu ei. Acum cativa ani m-am mutat si eu la vila si nu cunosteam pe nimeni. In anul ala ma cam plictiseam, ca eram si micuta si cei pe care ii cunosteam din vedere erau prea mari pentru mine. Era vara, si stiu ca atunci mi-am dezvoltat pasiunea pentru a-mi personaliza hainele. Cautam pe youtube chestii gen "DIY tutorial" si asa imi modificam garderoba. Poti sa incerci si tu. Imi taiam blugii, imi personalizam tricourile (ba le taiam in spate si le legam in fundite sau le-am cusut pietricele si tinte, tot felul). Tot atunci imi decoram si camera. Am facut o gramada de modificari si cu camera, am cautat pe internet site-uri cu design interior sa ma inspir.
Incearca si tu. Eu faceam chestiile astea cand ploua afara. In rest, incearca sa iti faci prieteni noi.
Sa ai o vara frumoasa!
Daca ai o bicicleta ar fi foarte tare sa faci plimbari mai lungi peste tot prin zona / sa iti faci prieteni noi / iar cu fratiorul...nu stiu...invata-l sa faca ceva interesant pe calculator (chiar daca isi strica vederea)
DanyGo întreabă: