Sm citi cu mare atentie tot ce ai scris tu scumpo si pot sa zic ca e oribil sa fii in asa tare. ai facut foarte bine ca ai scris aici nu inzadar se numeste TOTI PENTRU UNU. Imi pare foaarte rau ca treci prin asa situatie neplacuta dar sfatu meu pentru tine e sa fii tare si sa nu cazi prada(celor care fac glume proaste pe seama ta) incearca sa ii eveti cant pe colegi la fel si pe fostul tau prieten nu le trage atentia arata-le ca nu iti pasa de ei si totu va fi bine. daca mai ai careva intreabri te ajut cu placere. pup
Pai eu cred ca daca tear fi iubit cu adevarat fostul, nu ar face ce ar fi facut in ziua de azi...si eu cred ca trebuie sa ii ignori si tu, pentru ca si mie la fel mi s-a intamplat ceva asemanator cu problema ta, toti isi bateu joc de mine.si apoi am inceput sa fumez, si de cand fumez nu mai sunt asa de timida si acum nimeni nu se mai pune cu mine ca le e fricaa nu iti spun sa incepi sa fumezi si tu dar. macar sa nu iti pui tot la suflet.si sa fii mai dura putin, dale si tu putin peste bot pup
Buna :*...incearca sa fii mai indiferenta pentru ca indiferenta doare cel mai tare. daca mai continua sa iti transmita vorbe prin colegul vostru nu ii mai raspunde. si legat de bataia de joc incearca sa spui unui profesor mai apropiat sau pur si simplu nu ii mai baga in seama. lasa-i pe ei sa vorbeasca si prefa-te ca nu ii auzi. fa-ti o prietena cu care sa vorbesti si sa te descarci pentru ca uneori sa te descarci e cel mai bun lucru. nu trebuie sa suferi din cauza fostului. gaseste-ti alta preocupatie ca sa nu te mai gandesti la el, iar la scoala ignora-l si poate odata si odata va veti impaca dar nu merita
Pai acel "nesuferit"la influentat pe fostul intr.un mod negativ.dar fostul dc nu vrea sa vb cu tine?
nici macar nu te priveste in ochii? nu mi se pare corect fata de tine.dar ar trebui nici u sa nu il mai bagi in seama.si daca vrei sa ii zici cv sp prietenei tale cele mai bune sa ii zica.si sp tot prietenei tale cele mai bune sa se uite la el ca sa vada daca te priveste atent.si daca te priveste inseamna ca inca mai tine la tine dar vrea sa faca pe duru. sper ca ti.am fost de ajutor.si nu sunt din cluj.dar daca vrei sa ne imprietenim.nici oo probleme.te
pup.
Pai se mai uita la mine din cand in cand dar foarte putin, nu mai ia in seama glumele mele si nu vorbeste absolut deloc cu mine, dar cu celelalte fete vorbeste foarte frumos si le mai ia in brate. sunt foarte suparata pe el dar tot imi place de el. el nu ma mai place deloc si ne putem imprieteni pe facebook daca vrei, id dau mai incolo facebook: dely ioana mai vorbim noi, pup:*
Pai cred ca cel mai bine ar fi sa nu il mai bagi in seama.stiu ca iti e greu sa faci lucrul asta pentru ca si eu am incercat de mai multe ori sa fac chestia asta si nu prea am reusit. sper sa ai puterea necesara sa faci acest lucru.dar cred ca asa e mai corect pentru tine.pai te.am adaugat eu.te pop
Andrei67y5 întreabă: