| Marian2314 a întrebat:

Salut tpu.Nu știu ce sa mai fac.Deci povestea mea este asa.Sunt băiat am 18 ani am rămas doar cu 10 clase și cea mai mare problema este ca sunt dependent de jocurile de pc.Am început sa lucrez în Portugalia să-mi fac o viață aici, dar cum am zis nu rezist fără calculator.Nu prea socialez cu lumea deși am prieteni iar relațiile cu fetele stau foarte p*rost.Nu am avut niciodată o iubită doar ce m-am dus cu prietenii la bordel, dar sa iubesc o fată nu.Am încercat acum 4 ani să îmi fac o relație cu una, dar m-a refuzat și asta mi-a cam rănit sufletul...sunt o persoana sensibila la suflet.Am avut o grămadă de experiente neplăcute cu multe fete deci doar știau sa rada, sa își bata joc, sa ma înjure etc.Niciodata nu am lovit o fata in viata mea, dar în schimb ele ma pot lovi, injura, umili și multe altele.Nu eram eu frumos acum 4-5 ani și nici acum nu sunt nu stiu ce.Nu ma pricep la fete nu toți avem norocul asta! Viața mea e de rahat.Asta sunt eu!

3 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns:

Ai 18 ani si ai vorbit despre viata ta de parca ai vreo 30.
Totusi, intrebarea care e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-te gamer!

| Eparu2000 a răspuns:

Bună! Asa eram si eu cand eram mai micuță, dar acum indiferenta mea ii dă gata pe toti, incearca sa iti iei o carte, de dragoste te-as sfatuii "Jurnalul unui Adam " vol 1 si 2, si incearca sa realizezi ce scrie acolo te-ar putea ajuta in relatiile tale cu fetele si in problema cu calculatorul. Iesi afara din casa...plimba-te,trange aer in piept tare si intareste-te singur, cu cat te vezi tu mai sigur pe tine cu atat te vor vedea si restul si tine minte "indiferenta face diferenta"?