| vampir004 a întrebat:

Salut TPU,nu stiu ce sa mai fac,ma simt prea singur,n-am prieteni,n-am nici iubita,am incercat sa ies pe afara sa ma plimb prin parc dar sunt de unul singur si nu prea ma simt bine,nu sunt atat de frumos, va rog sa-mi dati un sfat, multumescwinking

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa fii frumos ci sa te porti frumos. Atunci te vor accepta fetele, caci de derbedei e plina lumea.

| Gabitzzza a răspuns:

Inteleg perfect cum e. Chiar daca acum se pune mult mai mult accent pe aspectul fizic decat pe cel moral mai sunt si oameni care stiu sa aprecieze doar stai linistit, nu e un capat de lume. Asteapta, comporta-te frumos si fii bun astea sunt lucrurile pe care trebuie sa le faci vei vedea ca atunci cand te astepti cel mai putin in viata ta vor aparea persoanele de care ai nevoie. Decat sa fie prefacute si dupa un timp sa le vezi adevarata fata lucru care doare foarte tare mai bine sa nu fie delocwinking

| mada00madalyna a răspuns:

Buna! Nu stiu daca sunt in masura sa iti dau sfaturi dar pot sa iti spun ca o fata mai repede se uita la un baiat modest, manierat si educat decat la unul de,, bani gata '' care doar stie sa se dea cu gel de par.Cat despre prieteni nici eu nu am prea multi.Mai bine deloc decat uni egoisti care profita de tine.