Inca o generalizare prosteasca si inutila!
NU toate fetele sunt proaste si nu toate fetele aleg bad boy, doar pitipoancele proaste si fara creier.
Stai sa iti explic de ce fetele sunt atrase de un din asta "bad boy"
1.Bad boy-ul mereu va fi mereu impunator si direct si chestia asta le place la fete, ca baiatul sa fie direct
2.Indiferenta daca ma crezi sau nu aceasta indiferenta le atrage cel mai mult pe fete deoarece esti mai misterios si le faci sa fie mai curioase.
Gasesti si fete de genul care sa doreasca imbratisari etc. Dar iti zic eu ca una "bomba" nu se va rezuma la un singur baiat pentru ca asa este adolescenta te indragostesti te rezindragostesti etc. asa ca te rog eu frumos incearca sa ceri la o fata pe care o placi insta-ul pentru ca nu ai nimic de pierdut si chiar daca rade nu te cunoaste tu nu o cunosti mai bine actionezi decat sa stai sa te gandesti "pai daca rade de mine" "pai daca ma face ciudat", nu exista asa ceva.
E mai ușor de zis... față în față ma pierd și nici sa vorbesc nu mai sunt în stare.Pe net chiar știu sa vorbesc cu fetele dar față in față e jale
Nu te mai pierde, fa excat cum faci si pe net
Nu te mai desconsidera, probabil ca fetele sunt problema aici, nu tu!
Crede-ma când va veni timpul o sa îți găsești o prietena care sa te aprecieze pentru ceea ce ești.Nu te schimba doar pentru ca fetele asta vor.Fi tu însuți, e cel mai important.