anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu stiu daca trebuia sa postez aici dar am nevoie de ajutor, acum doua zile un prieten mi-a aranjat o intalnire cu o fata, nu o cunosteam nu am mai vazut-o pana atunci, nici macar numele sau o poza, eh am ajuns la terasa cu emotii, tot, nu stiam cu cine ma vad, deci ma asteptam la cei mai rau. Cand am vazut-o, nu mi-a venit sa cred, seamana aproape leit cu fost mea prietena si are acelasi nume, sincer am crezut ca e o joaca si ca ala face glume pe seama mea, dar pana la urma totul a decurs bine, am fost in parc ne-am distrat etc, problema e ca am ajuns acasa si am izbucnit in lacrimi, nu stiu ce sa fac imi place de ea, dar de cate ori ma uit la ea o vad pe fosta, singura diferenta e parul, ea il are mai lung decat fosta, ma uit la ea si imi e frica ca iar ca voi fi tradat si nu mai vreau sa trec prin asta inca o data.

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da de ce?
Crezi că ești în rai?
Așa e viața. cu trădări, cu de toate!
Dacă ar fi totul perfect ar fi ca dincolo de cimitir.
Aruncă-te în iubirea asta și spune-i așa.
Hai trădează-mă. inainte să te trădez eu!
Dar până atunci, hai să o facem lată!
După ce o să treci prin asta de vreo 10 ori, nu o să mai zici.
- Hai la cofetărie sau în parc să ne alergăm unul pe altul, hai la sfat și la popă.
Acum când ești tânăr trebuie să faci experiențe cu femeile, nu de alta dar e plină lumea de ele, nu poți scăpa.
Curaj, că tu ai ceea ce ele nu au.
Ești cocoș, ce naiba! Sau, nu?