| SergiuNico a întrebat:

Nu stiu de ce dar de ceva vreme..imi doresc foarte mult sa plec in America..si e putin spus..cred ca sunt obsedat deja de asta..toata ziua ma gandesc la asta si nu mai am rabdare pana sa imi termin treburile prin Romania si sa ma gandesc la o plecare (sunt de abia clasa 11-a ..si ma cam gandesc unde sa merg mai departe). Ok, si intrebarile. aveti ceva rude pe acolo? V-ati dorii sa locuiti acolo? (Daca da..de ce? daca nu..de ce? ) Ce oras a-ti alege?

5 răspunsuri:
| TheCritic a răspuns:

Chill... eu stau in SUA acum. Nu sunt caini cu covrigi in coada dar nici nu iti imagina ca intra X si Y in scoli random si impusca toti mucosii care ies in cale. Ok, s-a intamplat din cauza unor oameni cu probleme psihice. Peste tot in lume se intampla, in Romania mai putin pentru ca si populatia e mai mica. Daca alegi o zona cu risc de criminalitate redus, pai acel "rate" e dat de anumiti experti si datorita unor factori, asa ca... stii, pana la urma, poti sa mori si seara in pat daca o sa cada tavanul pe tine. Ei bine, eu sunt multumita cu viata pe care o am aici dar consider ca oriunde in lume poti sa iti faci un trai daca stii sa te descurci cu adevarat. Numai bine!

| abcde12345 a răspuns:

Despre america mai bine te documentezi pe google. E mult prea mult de spus aicihappy Cat despre traiul lor. hmm, e adevarat ca au salarii mai mari, etc dar iti asumi multe riscuri happy mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-as duce nici sa ma plateasca. nu e asa frumos cum auzi la tv si restul. imi amintesc de o fata de 25 de ani care pentru 8 ani era obsedata sa mearga acolo si frumos ca la o luna de stat acolo a fost impuscata pe strada pentru portofelul ei. nu zic ca asa e peste tot, sau ca e bine peste tot, dar nu e chiar asa frumos acolo si eu unu nu m-as duce.

| Me01 a răspuns:

Buna
Nu mi-aș dori sa ajung in America.

| Costel_Alexandru_1994 a răspuns:

Sigur vrei in america unde se impusca aia pe strazi si intra cu pistoalele in scoli omoarand jumate de scoalahappy? sunt lupte intre bandele de drogati de acolo si nu mai tin cont daca esti si tu in vreo banda sau nu, se trage in cine apuca