anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

.. Nu stiu de unde sa incep. Deci imi vine sa mor, am senzatia aia naspa in mine cum ca toti m-au parasit, parinti sunt plecati in Spania la munca, si eu stauh cu o verisoara impreuna intr-o garsoniera, de cateva zile scoala merge prost, am mers azi la scoala si am luat un 3, am venit acasa si am inceput sa plang, ascultand o melodie, si gandindu-ma ca parintii sunt plecati acolo ca sa imi faca un viitor si eu stau in tara si le fac numai probleme, cred ca daca continui asa o sa ajung sa ma sinucid... AJUTOR!

Răspuns Câştigător
| Marin_Samson_1966 a răspuns:

Capu sus fi barbat fi optimist si ea viata ca o joca nu gandi negativ

3 răspunsuri:
| andrei a răspuns:

Zambeste! Dovedeste durerii ca esti peste!

| Adina77 a răspuns:

Ia trezeste-te tu si nu mai vorbi prostii!
Parintii au plecat in Spania la munca, in Romania ce sa faca? Gandeste-te ca alte solutii nu aveau.in fond si la urma urmei, s-au gandit sa-ti fie bine tie si sa nu-ti lipseasca nimic.
Scoala merge prost pentru ca nu te concentrezi destul si esti in pasa proasta.Fa ceva care sa te faca sa te simti bine.Ca ai luat un 3 nu-i o tragedie, ai un motiv sa-ti ocupi timpul ca sa recuperezi.Mobilizeaza-te si nu mai vorbi prostii.Viata este frumoasa si merge inainte.Nu mai asculta melodii plangacioase, pune melodii vesele.Succes!

| androne31 a răspuns:

Da... Aceasta stare o am si eu de vreo 2 ani, cu toate ca parintii mei locuiesc cu mine, probleme vin de la o latura pe care incerci mereu sa o eviti.Incearca sa iesi cu prieteni si dale in colo de probleme, crezi ca daca ai luat un 3 gata vei pati ceva?:O In nici un caz probleme ca tine aveam si eu si trec cu usurinta peste, prieteni tai este singura solutie.Incearca sa vorbesti cu psihologu de la scoala, el te va ajuta si te va indica. Sper sa ai o zi buna salut.